MónTerrassa
Terrassa vol liderar la Xarxa de Ciutats i Governs Locals Units
  • CA
Reunió del tinent d'alcalde Isaac Albert amb la secretaria de la Xarxa de Ciutats i Governs Locals Units
Reunió del tinent d’alcalde Isaac Albert amb la secretaria de la Xarxa de Ciutats i Governs Locals Units | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

El tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, Isaac Albert, s’ha reunit aquest dimarts amb la secretària general de la Xarxa de Ciutats i Governs Locals Units (CGLU), Emília Saiz. Durant la trobada, celebrada a la seu de la Secretaria mundial de CGLU a Barcelona, s’han abordat les línies d’actuació marcades al Pla de Treball així com les mesures contemplades a les Agendes Mundials que hauran d’implementar les administracions locals al llarg de 2020.

A la reunió, el tinent d’alcalde ha exposat a la secretària general de CGLU la importància que els governs locals assumeixin un paper més actiu en el desenvolupament i la implementació de les polítiques internacionals, exposant també les possibilitats de lideratge que Terrassa pot assumir dins la xarxa i en el si dels organismes i institucions que des de CGLU serveixen de posicionament de les ciutats en l’esfera internacional.

Terrassa forma part de la xarxa CGLU, una organització integrada per més d’un miler de municipis de 127 països representant més de la meitat de la població mundial i constituint-se en un potent interlocutor de les ciutats i les seves comunitats dins l’àmbit internacional. Dins la CGLU, la ciutat forma part dels grups de treball en àmbits com la Cultura, Democràcia i Inclusió Social, Governança o Ciutats Intermèdies, un grup d’abast mundial i del que Terrassa ostenta la vicepresidència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa