MónTerrassa
Terrassa serà present al 14è Congrés del PSC amb una àmplia delegació
  • CA

El Palau de Congressos de Barcelona acollirà aquest cap de setmana el 14è Congrés del PSC, en el que els socialistes es reafirmen amb el lema:«Som Justícia social, Som feminisme, Som ecologia». En aquesta ocasió, l’agrupació local de Terrassa serà representada per una àmplia delegació en la que hi serà present el lider dels socialistes a la ciutat, Alfredo Vega i altres regidors i regidores i militants del partit.

En total, el municipi vallesà participarà al Congrés amb 25 delegats i delegades, 12 observadors i observadores i 5 persones convidades. L’agrupació participarà en les diferents comissions de treball que s’han organitzat dins el mateix Congrés i prendrà part en tots els debats que han d’acabar configurant el programa marc del PSC per als propers quatre anys. El Congrés començarà aquesta tarda amb unes paraules d’Albert Solé per homenatjar a Jordi Solé Tura.

Tot seguit Iratxe Garcia, presidenta de l’Aliança Progressista de Socialistes i Demòcrates al Parlament Europeu, farà la conferència inaugural, i el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, presentarà l’informe de gestió dels darrers anys per procedir a la seva votació. Dissabte destaca el debat del document marc del Congrés en les 5 comissions de treball, i a les 13h la ratificació de Miquel Iceta com a primer secretari del partit. També es realitzaran 4 sessions de debat, al matí sobre “El Futur del Socialisme”, amb Fernando Vallespín, Juan Rodríguez Teruel i Sandra León, i “Transició ecològica”, amb Bàrbara Pons, Hugo Morán, Joan Herrera i Cristina Corchero, i a la tarda sobre “Món econòmic i Digitalització”, amb Raül Blanco, Emma Fernández, Helena Guardans, i “Feminisme i socialisme”, amb Leire Pajín, Miguel Lorente i Núria Ribó. Finalment, Josep Borrell, alt representant de la UE per als Afers Exteriors i la Política de Seguretat i Vicepresident de la Comissió Europea, farà una conferència que porta per títol “L’Europa que necessitem”. Per últim, diumenge es farà la presentació i votació de les candidatures a la Comissió Executiva i altres òrgans del Partit així com el debat i votació de les resolucions congressuals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa