MónTerrassa
Terrassa facilita que bars i cafeteries puguin oferir menjar a domicili
  • CA

El Govern de Terrassa, dintre de l’estratègia que segueix per potenciar l’activitat econòmica i donar el màxim suport possible en aquestes circumstàncies a empreses i persones emprenedores, ofereix a tots els bars, restaurants i cafeteries de la ciutat “una fórmula molt senzilla i ràpida que els afavoreix si desitgen reconvertir-se temporalment per donar serveis de menjar a domicili”.

Aquesta acció de promoció econòmica en el sector de la restauració compta amb la col·laboració del Gremi d’Hostaleria de Terrassa. Per fer aquesta adaptació de l’activitat dels establiments, només cal fer un tràmit molt senzill a través de la Seu Electrònica: https://aoberta.terrassa.cat/tramits/fitxa.jsp?id=7856. Es tracta d’una «Declaració responsable en matèria de salut alimentària», en la qual la persona titular d’un bar o restaurant declara, sota la seva responsabilitat, les dades de l’establiment i de l’activitat i manifesta que compleix i aplica els requisits establerts a la legislació sanitària i que es compromet a mantenir-ne el compliment durant l’exercici d’aquesta activitat.

A partir del formulari de declaració, l’Ajuntament disposarà d’informació sobre els establiments de la ciutat que s’acullen a aquesta fórmula per tal de recuperar la seva activitat a través del servei de menjar a domicili.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa