MónTerrassa
Tot per Terrassa recull més de 1.300 propostes ciutadanes
  • CA
x
La reunió del grup d’especialistes de Tot per Terrassa | TOT PER TERRASSA

El procés d’elaboració del programa electoral de Tot per Terrassa continua, però la primera fase ja la consideren “un èxit clar que mostra un compromís de la ciutat amb aquest projecte municipalista i progressista”, en paraules de Jordi Ballart. En cinc setmanes s’han encabit les reunions dels grups de treball i les reunions de districtes, un total de 67, on s’han recollit 1.385 propostes (1.228 durant les reunions i 157 pel correu electrònic habilitat, [email protected]).

Les persones que han participat del procés de creació del programa electoral han invertit quasi 97 hores de debat per presentar propostes pels barris i altres “amb una clara visió de construcció d’un model de ciutat”. Segons Ballart, el candidat de Tot per Terrassa, “teníem un compromís clar que el programa electoral s’havia de crear des de Terrassa per trencar, d’una vegada per totes, la tradició que les seus de Madrid o Barcelona envien els programes electorals a les sucursals de la ciutat”.

En total han participat 772 persones. Des de Tot per Terrassa, el cap de llista, Jordi Ballart, ha destacat que “és excel·lent la xifra de participants ja que som una força política nova i no tenim presència a l’Ajuntament, tot i així, hem convocat quasi 800 persones i hem recollit més de 1.300 propostes“. Ballart ha afegit, “tothom ha de tenir clar que Tot per Terrassa és un projecte que ha vingut per quedar-se perquè Terrassa i la seva gent ha de tornar a estar al centre de les decisions polítiques”. “S’han acabat els telèfons amb Madrid o Barcelona que només serveixen per rebre ordres, el projecte que estem construïnt té la llibertat i la capacitat per parlar i negociar de tu a tu amb la Diputació, la Generalitat i l’Estat”, ha remarcat l’exalcalde de Terrassa.

Per coordinar tots els debats, Tot per Terrassa ha comptat amb 71 especialistes en les diferents àrees que han ajudat a focalitzar els debats dels diferents grups com Gent Gran, Benestar Animal, Empresa i Emprenedoria, Ajuntament Ètic i Proper, Comerç, Arts, Arquitectura, Cultura Popular, Convivència i Solidaritat, Serveis a les Persones, Capacitats Diverses, Igualtat de Gèneres, Esports, Model Educatiu, Salut… Aquesta setmana, la majoria dels especialistes han fet una reunió per valorar el procés. Ara el treball de redacció del programa electoral continua, a l’espera que, en unes setmanes, es faci públic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa