MónTerrassa
TeC vol punts Wifi gratuïts al 100 per cent de Terrassa
  • CA

Terrassa en Comú presentarà una proposta al ple del mes de juliol en què demana implementar punts de connexió Wifi oberts, gratuïts i d’alta velocitat a espais públics de la ciutat mitjançant la iniciativa de la Unió Europea WIFI4EU. L’any 2011, l’Ajuntament de Terrassa va desplegar una xarxa sense fils a diferents espais públics de la ciutat, però una normativa molt restrictiva sobre aquest tipus de servei “ha fet que esdevingui obsolet i que no respongui a les necessitats actuals de navegació”, afirmen des de l’agrupació municipal. En canvi, el projecte WIFI4EU permet “adequar aquest tipus de servei a les necessitats actuals de navegació i ofereix un marc regulador propi”.

La proposta demana realitzar un projecte per la instal·lació de punts Wifi a cada districte de la ciutat així com al Parc de Vallparadís seguint els criteris marcats per aquesta iniciativa. Una iniciativa que posa a disposició d’organismes públics locals mecanismes per a finançar projectes d’implementació de punts de connexió wifi gratuïts i d’alta velocitat amb l’objectiu de connectar als principals centres de la vida pública abans de 2020.

A més d’aquesta proposta, TeC recupera les tres que van quedar ajornades per manca de temps en el passat ple de juny: la primera, se centra en el Parc Audiovisual de Catalunya (PAC); la segona per demanar l’augment de l’assignació destinada a la lluita contra la violència de gènere i les polítiques digualtat als Pressupostos Generals de l’ Estat 2017 i als de l’Ajuntament de Terrassa; i la tercera (presentada conjuntament amb ERC-Mes) sobre la regulació del lloguer i la creació d’ instruments de concertació econòmica amb els ens locals per a la rehabilitació dhabitatges destinats al lloguer.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa