MónTerrassa
La Taula de Ca n’Anglada es queda sense partida pressupostària
  • CA

La Taula de Ca n’Anglada no tindrà una partida pressupostària específica en els pressupostos del 2022. El Ple Municipal de Terrassa ha rebutjat la proposta presentada pels grups municipals de Ciutadans i el Partit Socialista de Catalunya (PSC), que tenia com objectiu rellançar el funcionament i poder executar alguns dels seus projectes.

Ciutadans i PSC han presentat la proposta al Ple per donar un impuls econòmic al que anava a ser “el gran motor per abordar la situació del barri”. David Aguinaga, de Ciutadans, ha explicat que Ca n’Anglada és el reflex d’altres problemes que tenen altres barris de Terrassa, com l’incivisme, la convivència, l’habitatge o situacions de delinqüència, “una bateria de temes que no són exclusius de Ca n’Anglada, però que en aquest barri acostumen a passar amb certa intensitat”. Per la seva part, Carlos Lázaro Hernando, del PSC, ha criticat que es van generar unes expectatives entorn la Taula de Ca n’Anglada que no s’estan complint, i que aquest incompliment està generant una gran frustració. Ha afegit que “després de dos anys i mig, no és que encara estiguem a la casella de sortida, es que estem encara més enrere”.

“La Taula de Ca n’Anglada, pressupostàriament parlant, no és una partida, no és un programa i projecte municipal, en canvi, alguns del projectes i programes interns sí que tenen pressupost i estan interioritzats en els serveis municipals”, ha recalcat Isaac Albert, 1r tinent d’Alcalde de l’àrea de Serveis Generals i Govern Obert, portaveu del grup municipal d’Esquerra Republicana. Així doncs, ha subratllat que la Taula en sí no pot tenir una partida pressupostària, però molts projectes de la Taula ja surten als pressupostos, “com la Plaça del Pagès del barri, la Casa d’Oficis o l’esplai”.

La Taula de Ca n’Anglada és una taula de treball formada per entitats i col·lectius del barri de Ca n’Anglada, grups polítics municipals amb representació al Ple del Consistori, i personal tècnic de l’Ajuntament de Terrassa, on s’aporten projecte si propostes pel barri. De moment, aquesta taula es quedarà sense pressupost.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa