MónTerrassa
Taigua té com a “prioritat” millorar el gust de l’aigua de Terrassa
  • CA

Aquest dimarts ha fet un any des de que es va posar en marxa l’empresa municipal de subministrament d’aigua, Taigua. L’alcalde Jordi Ballart, acompanyat per la tinent d’alcalde de Territori, Lluïsa Melgares, ha fet un balanç del primer any de vida, que ha qualificat de “gran èxit”.

Entre les prioritats i compromisos que s’ha posat Taigua per al futur n’hi ha un de ben clar i que preocupa especialment: millorar el sabor de l’aigua. De fet, dels prop de tres milions d’euros que pretén consolidar cada any com a inversions en la xarxa i gestió del servei, Taigua en destinarà bona part a buscar com fer més atractiva l’aigua de boca per als egarencs.

Per això, primer de tot, han decidit iniciar un estudi per disminuir la concentració de sals en l’aigua, amb l’objectiu de millorar-ne el sabor. I és que aquesta és una de les queixes més habituals dels egarencs: el mal gust que té l’aigua de boca i que suposa que la gran majoria de ciutadans optin per comprar aigua d’ampolla. Una qüestió que s’hi vol posar remei tot i que ja han manifestat que, malauradament, no podrà ser de forma immediata.

És un objectiu prioritari, però per tal de dur-lo a terme cal determinar de forma precisa les opcions tecnològiques, viabilitat tècnica i repercussió en el cost del servei de cadascuna de les opcions analitzades”, ha manifestat Melgares.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa