MónTerrassa
Podem reneix a Terrassa
  • CA
Isabel López i Juan Luis Alegre, representants de Podem Terrassa | Lluïsa Tarrida

!--akiadsense-->

Aquest dilluns, el Cercle Podem de Terrassa ha volgut recordar que es manté viu i actiu malgrat les dificultats viscudes en els darrers mesos en el si de l’agrupació local. I és que ara fa quatre mesos (el mes de novembre de l’any passat), el consell ciutadà de Podem Terrassa va presentar en ple la seva dimissió com a consell i com a militants de Podem. Aleshores, la gestora municipal lamentava el rol que estava jugant Terrassa en Comú en els moments d’indecisió a l’alcaldia de Terrassa (amb la renúncia de Jordi Ballart i un possible pacte amb ERC o PDeCAT) però també es va mostrar molt crític amb “la intervenció i ingerència” que des de Madrid s’havia fet en la gestió de Podem Catalunya.

Actualment, Podem Terrassa no té consell ciutadà o òrgan director però sí els membres que conformen l’assemblea (òrgan que s’ha mantingut actiu amb reunions mensuals), els quals han cregut que era el moment de començar a refer costures. Amb aquest objectiu, la setmana passada es va nomenar quatre persones (un portaveu, dos enllaços amb l’organització i un responsable de xarxes) que serviran per tornar a fer visible Podem a la ciutat i agafar forces de cara a les eleccions municipals de 2019.

Es tracta de quatre càrrecs “provisionals” que serviran de transició fins que al mes de juny es portin a terme unes primàries dins de Podem Terrassa. “El Cercle ha canviat algunes cares però continua les seves activitats; i les permisses amb les quals va néixer es mantenen intactes”, ha manifestat Juan Luis Alegre, portaveu de Podem. Les altres tres persones responsables de recuperar l’activitat de l’agrupació són Isabel López (enllaç); Miquel Benítez (enllaç) i Guillermo Cruz (xarxes). “No tenim funcions executives, només representatives de l’assemblea”, han subratllat, a l’espera que d’aquí a uns mesos es constitueixi el Consell Ciutadà de Terrassa, sempre sota el paraigües de Podem Catalunya, amb el qual han mantingut la vinculació.

Per ara, Alegre ha manifestat que Podem donarà suport el que resta de legislatura a Terrassa en Comú, “ja que així es va votar en assemblea”, però ha recordat que el paper que jugarà la seva agrupació de cara a les eleccions municipals del 2019 està totalment obert. Per ara, l’objectiu primordial és tornar a fer-se visibles a través d’accions concretes i posar sobre la taula els projectes de futur.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa