MónTerrassa
La regidora Meritxell Lluís estripa el carnet del Pdecat
  • CA

Nou capítol de la crisi del Pdecat. La regidora egarenca Meritxell Lluís estripa el carnet del partit. En una piulda ho ha fet saber. “Amb tristesa em dono de baixa del@Pdemocratacat, però segueixo treballant des de JuntsxCat per una Terrassa inclusiva i accessible, defensora dels drets humans, en una república catalana en què ningú pugui ser empresonat o obligat a exiliar-se per defensar democràticament les seves idees. La seva parella, el conseller pres Josep Rull, ha pres el mateix cami i s’ha sumat al projecte de Carles Puigdemont.

El conseller de Cultura a l’exili a Lluís Puig va anunciar fa uns dies que s’ha donat de baixa del PDeCAT. El terrassenc ha assegurat al seu perfil de Twitter que ha estripat el carnet de la formació perquè les decisions preses per l’executiva “no s’adapten al mandat de l’Assemblea ni del Consell Nacional de transitar cap a Junts per Catalunya”.

L’executiva comarcal del Partit Demòcrata de l’agrupació del Vallès Occidental-Terrassa ha pres, per unanimitat, la decisió de dimitir dels seus càrrecs orgànics. També han dimitit els consellers nacionals Meritxell Lluís i Vall, Lluís Ridao i Martin i Joaquim Esquius Freixas. Unes dimissions que s’han comunicat a la Direcció Nacional del PDeCAT. “Una decisió que prenem amb gran dolor i amb profunda tristesa després de constatar que la Direcció Executiva Nacional del Partit Demòcrata ha pres, sense prèvia consulta als òrgans del partit i a les bases, decisions que fan molt difícil a hores d’ara l’encaix entre el PDeCAT i Junts. Ens entristeix molt que la Direcció del Partit Demòcrata hagi interposat una demanda contra Junts pel nom i el domini judicialitzant una qüestió política”, han manifestat en un comunicat aquest dimecres.

Dimiteix en bloc el Comitè Local del PDeCAT a Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa