MónTerrassa
Qui és Eva Candela, la candidata del PSC a l’alcaldia de Terrassa
  • CA

A finals del mes de maig, Eva Candela era escollida la candidata del PSC per assaltar l’alcaldia de la tercera ciutat de Catalunya. La seva candidatura va ser l’única que va presentar els avals necessaris per concórrer en el procés d’elecció del cap de llista. Sense cap oponent, va ser proclamada automàticament. Ho va fer però amb un ampli suport, recollint més del doble d’avals del que el reglament exigia (143 signatures).

Va lloar el paper que aquests tres anys ha desenvolupat el partit socialista a l’oposició

En una entrevista concedida a Món Terrassa, la regidora i diputada socialista va lloar el paper que aquests tres anys ha desenvolupat el partit socialista a l’oposició -un lloc que no hi havia estat mai des de la fi de la dictadura-. “Fem oposició forta, tenim un partit cohesionat i amb muscle encara que hi ha qui pensa que no és així, persones vàlides”, va assegurar, per mostrar-se convençuda que el PSC pot guanyar les eleccions municipals de l’any vinent i tornar a ser el partit majoritari del Consistori. “Estem preparats per tornar a governar a Terrassa”, va sentenciar.

Qui és Eva Candela

Eva Candela és regidora de l’Ajuntament de Terrassa i diputada al Parlament de Catalunya. En l’àmbit de partit, exerceix de secretària d’Habitatge del PSC català i de secretaria de Territori i infraestructures de la Federació PSC Vallès Oest.

Llicenciada en arquitectura tècnica per la UPC, i postgrau en habilitats directives per l’EUNCET, va exercir durant divuit anys (1988-2006) com a tècnic de llicències d’obres i CAP del Servei de Llicències i Protecció de la Legalitat de l’Ajuntament de Terrassa. Posteriorment, va ser gerent de la Societat Municipal d’Habitatge de Rubí, directora de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de l’Ajuntament i, fins l’any passat, exercia d’assessora de Planejament a l’Ajuntament de Rubí.

Candela també ha estat 8 anys com a vocal en la Junta de la Delegació del Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics del Vallès Occidental. I del 2014 al 2019 va exercir de delegada de l’equip sènior del Club de Basquet sant Pere de Terrassa, càrrec que compaginava amb la presidència del Casal de Sant Pere de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa