MónTerrassa
El PSC proposa un programa de vals de descompte per dinamitzar l’economia egarenca
  • CA
Alfredo Vega, president del Grup Municipal Socialista a Terrassa
Alfredo Vega, president del Grup Municipal Socialista a Terrassa | PSC Terrassa

!--akiadsense-->

Dilluns vinent 29 de març se celebra un altre ple de l’Ajuntament de Terrassa, on es porten les ampliacions del pressupost per a disposar del superàvit municipal dels darrers anys. Alfredo Vega, president del Grup Municipal Socialista a Terrassa, ha agraït al govern d’Espanya “que hagi suspès les regles fiscals, permetent disposar de tants milions a moltes ciutats espanyoles”. En concret, explica, “a Terrassa es disposa de gairebé 17 milions d’euros de romanents, dels quals més de 12M€ provenen dels pressupostos socialistes de 2018 i 2019”.

El líder socialista ha explicat que les prioritats del seu equip són tres: l’ampliació del parc públic d’habitatge, la millora de l’ocupació i el foment del comerç local. En concret, de cara al comerç, Vega ha destacat tres actuacions concretes, que considera perfectament assumibles per l’Ajuntament: una línia d’ajuts per formació en digitalització, la creació d’una plataforma de venda online per als comerciants i, “sobretot”, la creació d’un programa de vals de descompte per dinamitzar l’economia egarenca.

El grup del PSC ja va presentar la proposta dels vals de descompte al ple d’Octubre de 2020, “en la línia d’altres ajuntaments catalans. El temps sembla haver donat la raó als socialistes: moltes ciutats ho han incorporat al pressupost d’aquest 2021 degut a l’èxit dels programes executats al 2020. Tot i això, l’executiu de TxT i ERC sembla resistir-s’hi.”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa