MónTerrassa
El PSC diu que el govern menteix sobre la gestió del centre d’animals
  • CA

El PSC afirma que l’Ajuntament menteix sobre la gestió del centre d’animals. Els socialistes retreuen que el govern municipal hagi emès un comunicat en què es diu que el Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Terrassa (CAAD) passi a ser gestionat per la regidora de Benestar Animal.

“Amb el canvi de reglament, es preveu que la gestió del servei municipal passi d’Eco Equip a la regidoria de Benestar Animal”, deia la nota de premsa enviada per l’executiu local amb motiu de l’elevació al ple municipal d’aquest mes de setembre del nou reglament del CAAD. Els socialistes subratllen que “això és fals” i ho demostren indicant que la disposició addicional segona del reglament estableix que “en el moment d’aprovar-se el present Reglament, la forma de gestió directa mitjançant societat de capital íntegrament municipal a la que es fa referència a l’article 13, es realitza mitjançant la societat municipal Eco-Equip SA”.

Satisfets perquè la gestió sigui municipal

Consideren, doncs, que “queda clar que l’Ajuntament menteix i el CAAD seguirà sent gestionat per la societat municipal Eco-Equip”. Des del PSC veuen que aquest “intent d’engany” del Govern Municipal com a “greu” i que “no pot passar desapercebut”, per això demanen una rectificació a l’Equip de Govern. Tanmateix el PSC celebra que finalment Tot per Terrassa i ERC hagin “rectificat
i no optin per privatitzar el centre, tal com va anunciar el regidor de Benestar Animal fa un any”.

Els socialistes es mostren satisfets que la gestió continuï sent pública i afirmen que aquesta és la millor manera de garantir el benestar dels animals del centre, per aquest motiu anuncien que votaran a favor del reglament.

El reglament parteix del reconeixement que els animals són éssers vius dotats de sensibilitat i drets reconeguts legalment. També defineix les missions de servei públic dirigides a la satisfacció de les necessitats dels animals domèstics, l’organització i funcionament dels serveis municipals, el règim de participació, voluntariat i col·laboracions, per tal d’assolir el màxim nivell de protecció i benestar dels animals.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Bestanist M. a setembre 27, 2022 | 22:11
    Bestanist M. setembre 27, 2022 | 22:11
    El PSC ja va optar per la tècnica de El govern menteix quan va acusar la regidora de Cultura de pràctiques inmorals i il·legals. Es va demostrar que nanai. Ara toca cosa animal. D'acord. Tornareu a fer el ridícul. I mira que em sap greu, perquè jo era dels que us votava. Com es nota que les eleccions cada cop són més aprop.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa