MónTerrassa
El PSC diu que Ballart ha completat un raquític 9,8% del programa de govern
  • CA

El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) de Terrassa diu que l’alcalde Jordi Ballart i l’equip de govern de Tot per Terrassa (TxT) i Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) només han completat un raquític 9,8% del programa de gover que vam vendre en iniciar-se la legislatura 201-2023, i la que li queda poc menys d’un any per cloure.

La formació de la rosa, que en les eleccions de maig de 2023 liderarà Eva Candela, afirma que l’executiu egarenc encara ha de completar el 90,1% dels compromisos adquirits.

Els socialistes, que ja han encetat la campanya, posen xifres. “El Govern Municipal ha executat el 9,8% de les 825 actuacions que s’inclouen a les 163 línies d’actuació que configuren el Programa de Govern 2019-2023.”

Acte de presentació de la candidata del PSC a l’alcaldia de Terrassa, Eva Candela, a la plaça 1 de maig de Sant Pere Nord. Amb la presència del secretari d’Organització del PSC català, Salvador Illa, i l’alcaldessa de Rubí, Ana Maria Martínez | Javi González

El PSC considera que aquest balanç “és la mostra de la falta de rumb i d’estratègia

El PSC considera que aquest balanç “és la mostra de la falta de rumb i d’estratègia que hi ha a l’Ajuntament de Terrassa des que governen Tot per Terrassa i ERC”.

La candidata socialista a l’alcaldia, Eva Candela, lamenta la “ineficàcia, ineficiència, i manca d’autoexigència del Govern Municipal, que no només no és capaç de donar resposta als problemes de la ciutat, sinó que tampoc executa allò a que s’ha compromès”.

Una visió negativa

Quan ja s’han complert tres quartes part del mandat, el principal partit de l’oposició valora de forma negativa el que ha vist. “Hem perdut tres anys. Hem deixat escapar oportunitats i l’Ajuntament no ha generat cap projecte de futur que hagi estat capaç d’il·lusionar a la ciutadania”.

Els socialistes critiquen que Ballart està “més pendent de les fotos i de les seves xarxes socials que de treballar i governar la ciutat” i afirmen que la pandèmia del coronavirus no hauria de servir com a excusa per no tirar endavant projectes per la ciutat, sinó que tot al contrari, hauria de ser un revulsiu com està sent a altres ciutats del voltant, i “més tenint en compte que l’Ajuntament disposa del pressupost més alt des de la recuperació de la democràcia”.

La candidata socialista creu que “la manca d’autocrítica i la autocomplaença de Tot per Terrassa i ERC no ajuda a resoldre aquesta situació: Fa un mes les portaveus dels grups del Govern van fer un balanç triomfalista de les actuacions del Programa de Govern, però la realitat és que a falta d’un any per acabar el mandat, no han completat ni el 10%”, conclou Eva Candela, qui afirma que cal un canvi de rumbi assegura estar preparada per dirigir l’inici d’una nova etapa a la ciutat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Terrassenc emprenyat. a juny 21, 2022 | 08:25
    Terrassenc emprenyat. juny 21, 2022 | 08:25
    Si, us votarem a vosaltres i canviarem pets per merda. Ja us ho fareu.
  2. Icona del comentari de: Un ciutadà que sap sumar a juny 22, 2022 | 07:11
    Un ciutadà que sap sumar juny 22, 2022 | 07:11
    No sabeu ni sumar, heu perdut els papers i aquest tant per cent és el que heu fet vosaltres els ultims anys des de el tibat antipàtic i inutil enxufat del Navarro

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa