MónTerrassa
El PSC defensa uns pressupostos que impulsaran la mobilitat al Vallès
  • CA

El PSC ha defensat l’aprovació dels pressupostos generals de l’Estat perquè suposaran “un impuls a la mobilitat interior” de la comarca del Vallès Occidental. Així ho ha subratllat el diputat al Congrés Francisco Aranda que ha remarcat les inversions en el terreny de les infraestructures ferroviàries, com per exemple, la construcció de les estacions de Can Boada, a Terrassa, i Can Llong, a Sabadell, així com també la renovació de l’estació a Santa Perpètua de la Mogoda, o la “continuació del projecte d’integració urbana del ferrocarril de Montcada i Reixac. Aranda ha estat acompanyat per al Primer Secretari de la Federació, José Luis Jimeno, i Eva Candela, Diputada al Parlament de Catalunya, Primera Secretària del PSC Vallès Oest i regidora de l’Ajuntament de Terrassa.

El diputat del PSC pel Vallès Occidental ha subratllat que aquests pressupostos són “fruit d’un doble pacte entre el govern de coalició i més d’onze formacions polítiques demostrant que la col·laboració la bona feina i el diàleg són la millor forma de treballar”. Aranda ha assegurat que serviran “per consolidar la recuperació econòmica i impulsar l’economia gràcies als fons de recuperació europeus”.

En aquesta línia, Francisco Aranda ha volgut també remarcar el “caràcter social” dels pressuposts generals, ja que afirma que han de poder “garantir l’accés a l’habitatge jove amb el bonus jove de lloguer, reduir l’atur juvenil amb l’increment de beques en més de 4.000 milions d’euros i reforçar l’economia i augmentar la cohesió amb l’augment de pensions, on es tornarà a tenir com a referència les pujades amb l’IPC acabant amb el que va imposar el PP”. El diputat socialista ha fet referència a la “millora” en l’atur de més de 1236 persones durant el més de novembre, el que representa una baixada del 2.6% respecte a l’octubre i la millor dada del més de novembre des de fa 9 anys.

La diputada i regidora del PSC; Eva Candela | PSC

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa