MónTerrassa
El PSC anuncia que retira la confiança política i institucional a l’alcalde de Terrassa
Intervenció de Javi García en el ple municipal de Terrassa
Intervenció de Javi García en un ple municipal de Terrassa | PSC

!--akiadsense-->

El PSC ha anunciat que retira la confiança política i institucional en l’Alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, “com a conseqüència dels darrers esdeveniments protagonitzats per membres del seu equip de govern i pel mateix alcalde”.

L’anunci ve originat, es rebla, “pel clima de desconfiança que s’ha instal·lat entre l’equip de govern i l’oposició, en especial per l’acusació d’homofòbia que va fer dimecres passat l’Alcalde cap a dos regidors socialistes”.

El Grup Municipal Socialista afirma que malgrat han passat els dies,”l’alcalde no s’ha posat en contacte amb ells per tal d’aclarir la situació, “sinó que a més ha intensificat el seu suport a la falsa acusació denunciant en nom de l’Ajuntament el tema a la Generalitat utilitzant una institució de tothom per salvar el seu error i fugir cap endavant”.

El PSC ja va anunciar que deixaria d’assistir de forma provisional a les reunions del Pacte de Ciutat fins que l’alcalde no rectifiqués “i assumís la seva obligació de restablir la confiança i la cordialitat entre els partits polítics”.

Els socialistes afirmen que la responsabilitat i la voluntat del PSC de participar en l’elaboració de propostes del Pacte continua està plenament vigent, però que l’actitud de l’alcalde “dificulta establir la confiança necessària per continuar amb les reunions entre els grups polítics”.

En relació a les acusacions d’homofòbia, el PSC ja va anunciar que interposarà una querella i que una de les persones que signava la carta acusadora “era un dels afectats per l’acció de l’oposició en el cas de les denúncies «oblidades» per la Policia Municipal, un assumpte de possible tracte de favor després que l’alcalde digués a les xarxes socials que «estava gestionant el tema»”. En aquest sentit, els socialistes han anunciat que convocaran una sessió extraordinària de la Comissió Informativa de Transparència, per tal que compareguin totes les persones implicades i poder esclarir els dubtes en relació a aquest assumpte.

Nou comentari

Comparteix