MónTerrassa
Els presos polítics demanen una mobilització “massiva” i “pacífica”
  • CA
El Paral·lel s'omple per buidar les cel·les dels presos polítics
El Paral·lel s’omple per buidar les cel·les dels presos polítics | Jordi

!--akiadsense-->

Els presos polítics han enviat aquest dijous una carta conjunta per demanar una mobilització “massiva” i “pacífica” de cara a aquest divendres 21 de desembre, quan el govern espanyol visitarà Barcelona per celebrar-hi un consell de ministres. Els nou presos independentistes asseguren que el sobiranisme “ha donat sempre exemple arreu” per “una causa justa i democràtica que s’expressa sempre amb la voluntat de viure i conviure lliurement i pacífica”.

En aquest sentit, apunten que “la ciutadania de Catalunya té tot el dret a mobilitzar-se quan ho cregui convenient i a protestar davant un escenari d’involució dels drets i llibertats“. “De fet, la mobili tzació és imprescindible per avançar i és un dret inalienable en tota societat”, afegeixen. També destaquen que aquest 21-D no es pot “regalar” a l’Estat espanyol la imatge de violència per part de l’independentisme tal i com també van buscar durant el referèndum de l’1-O.

Finalment, demanen que “el 21 de desembre, durant el judici que arribarà, davant tota injustícia, fermesa i esperit constructiu, que allí on voldrien veure’ns crispats hi trobin un somriure, el somriure dels que treballen i lluiten per una societat més lliure i justa, en defensa sempre de la democràcia i pel respecte i acatament a la voluntat sobirana de la ciutadania de Catalunya”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa