MónTerrassa
PP Terrassa presenta una esmena als pressupostos per finalitzar la B-40
  • CA

El Partit Popular (PP) a Terrassa ha presentat una esmena als pressupostos de la Generalitat de Catalunya demanant “una partida pressupostària per què la B-40 sigui una realitat“. Així ho ha anunciat la candidata a l’alcaldia de la ciutat, Marta Giménez Arcusa, en una visita al barri de La Maurina amb Lorena Roldán, diputada i portaveu del PP al Parlament. Giménez critica que “el PSC vengui com a gran triomf que s’ha inclòs aquesta infraestructura en els pressupostos quan en realitat és una gran engany al que no se li destina ni un euro”.

Els populars consideren que la B-40 és “una infraestructura vital per Terrassa i per la vida dels ciutadans” motiu pel qual lamenten que el pressupost per a la infraestructura sigui de “zero euros” i que el calendari d’execució sigui “nul i inexistent”. En aquest sentit, apunten que el pacte d’ERC i PSC és “paper mullat, cero transparent” i que “no servirà de res”.

El PP considera la B-40 “vital” pels ciutadans i per a les empreses

A part de ser una estructura “vital” pels ciutadans, Arcusa també ha expressat que la B-40 és molt important per atraure empresa i indústria a la ciutat i per què aquelles que ja porten anys a la ciutat “puguin tenir un futur amb millor solvència i millor facilitat pels accessos, tant de matèries primes com per a la distribució dels seus productes”. “Necessitem usar aquest via de transport d’entrada i sortida a la ciutat amb urgència”, ha reblat.

Un “tercer tripartit” on “ERC mana i el PSC obeeix”

Per la seva part, Roldán opina que l’acord de pressupostos entre ERC, PSC i Comuns mostra que “estem en un tercer tripartit” on “ERC mana i el PSC obeeix”. Seguint en aquesta línia, exposa que al PSC “no li importa l’ampliació de l’aeroport […] ni la B-40, ni cap altra infraestructura” ja que no hi ha cap partida pressupostaria per cap d’aquests projectes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa