Un pont de Terrassa s’omplirà d’estelades, el dissabte vinent, 30 de juliol de 2022. És un acte organitzat des de fa uns anys per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC).

Aprofitant la gran afluència de trànsit actual el dia de l’operació sortida d’estiu

Aprofitant la gran afluència de trànsit actual el dia de l’operació sortida d’estiu, es tornaran a engalanar els ponts del país per transmetre un missatge independentista a tots aquells que circulen per les autovies catalanes. Una jornada on milers de vehicles es mouen per les carreteres del Principat. L’ANC fa bullir l’olla.

Diferents territorials de l’Assemblea “s’escalfen” amb concentracions als diferents ponts

Diferents territorials de l’Assemblea “s’escalfen” amb concentracions als diferents ponts, tot mirant ja cap a la Diada ded l’11 de setembre.

L’acció, remarquen des de l’ANC, serveix, com a recordatori, i també per animar i convèncer els conductors i passatgers nacionals i estrangers i explicar-los-hi la reivindicació catalana per la independència, en un moment on sembla que el “souflé” no és el de fa uns anys. Però amb els Ponts per la Independència es torna a sortir al carrer, i es demostra que el moviment roman viu i actiu i que no defallirà.

A Terrassa es farà durant bona part del matí

Dissabte 30 juliol al pont de la carretera N-150, des de 2/4 d’11 del matí i fins a la una de la tarda (de 10.30 a 13.00). L’ANC té molt clar que «només podrem construir una societat justa i sostenible si aconseguim la independència de Catalunya».

Localització al mapa de Google

Punt de trobada situat a la Braseria Casablanca, ubicada a la Carretera de Martorell, número 319.

Hi haurà estelades i també pancartes amb diferents lemes reivindicatius.

Una gorra i aigua per hidratar-ser poden ser necessàries si fa molta calor, com ha passat les darreres setmanes. I crema de protecció solar.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Sònia a juliol 26, 2022 | 16:39
  Sònia juliol 26, 2022 | 16:39
  I jo em pregunto: Si Vox convoqués un acte semblant amb penjada de banderes espanyoles, també els donaríeu veu?
  • Icona del comentari de: rce a juliol 27, 2022 | 07:17
   rce juliol 27, 2022 | 07:17
   Hi ha obligació de donar suport a un partit feixista?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa