MónTerrassa
La nova pàgina web municipal Viladecavalls.cat entra en funcionament
  • CA
Exterior de la plaça de la Vila | Aj. Viladecavalls

Des de l’11 d’abril ja està en funcionament la nova pàgina web municipal Viladecavalls.cat. El nou portal permet fer tràmits des de casa i tenir en un mateix espai tots els documents presentats pels vilatans i les vilatanes a l’ajuntament així com els expedients, ja siguin oberts, en tràmit o realitzats. Amb un aspecte renovat i modernitzat, el portal municipal prioritza el servei al ciutadà amb un accés fàcil i senzill als continguts, un motor de cerca en la pantalla principal i el predomini de botons i opcions que ajuden a l’usuari en la navegació. També a la portada es poden trobar temes, notícies, tràmits o informacions que pel seu caràcter temporal cal destacar de forma preeminent. Per exemple, la informació sobre el tràmit de preinscripcions a les llars d’infants o les convocatòries de personal.

Per poder accedir a la carpeta ciutadana serà necessari que l’usuari disposi d’un certificat d’identitat digital, que es pot demanar fàcilment a través de diversos canals. L’apartat SEU ELECTRÒNICA permet que en un mateix espai el ciutadà tingui accés a:

– La seva CARPETA CIUTADANA, un apartat on trobem tots els documents que hem presentat a l’Ajuntament, les instàncies, els expedients i dades de caràcter personal.

– El CATÀLEG DE TRÀMITS, on tenim els tràmits i especificacions corresponents per emplenar-los.

– El TAULER ELECTRÒNIC D’ANUNCIS, on l’Ajuntament publica totes les actes i comunicacions preceptives.

– I molts més apartats, com la publicació d’ofertes d’ocupació pública, l’apartat per presentar factures electròniques o un espai on podem trobar totes les notificacions electròniques que l’Ajuntament ens ha fet arribar.

La nova pàgina web municipal ha de ser l’eina de relació entre l’Ajuntament i la ciutadania marcada per la senzillesa i la immediatesa, sense desplaçaments i sense horaris. Una manera de tenir l’Ajuntament a casa i poder fer gestions i tràmits des de qualsevol dispositiu mòbil. Una altra de les novetats que incorpora el nou Viladecavalls.cat és l’accés a publicacions municipals sobre la història del municipi. En el nou web també es pot trobar la informació referent a la contractació pública, el pressupost municipal o l’organització administrativa, entre d’altres. La transparència segueix sent un dels eixos vertebradors de l’administració municipal i tots els continguts es troben al Portal de Transparència.

Al menú d’ACTUALITAT es poden visualitzar les notícies del municipi, els avisos –talls de subministraments, talls de carrers, informació de servei–. També es podrà consultar la revista municipal Vilactiva i podem saber quins actes es fan al poble a través del Calendari d’activitats. El nou portal també incorpora un directori d’equipaments municipals i adreces d’interès per tal de facilitar tota la informació possible a l’usuari. Viladecavalls.cat segueix garantint la transparència i l’accés a la informació pública amb total seguretat pels usuaris, d’una manera clara, senzilla i àgil.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa