MónTerrassa
Marta Giménez: El que segurament passi és que el PP creixi i arribi a ser decisiu
  • CA
Marta Giménez Arcusa

!--akiadsense-->

Marta Gimenez Arcusa va de número 25 per la circumscripció de Barcelona pel Partit Popular de Catalunya. L’acompanyen altres terrassencs i terrassenques, Maria Cano, penúltima tancant en lloc d’honor i Ángel Coello (secretari general), com a suplent segon.

Qui és Marta Giménez Arcusa?

Soc una “Millenil” del 93, nascuda a Terrassa. Em vaig graduar en Dret i màster en l’accés de l’advocacia. Soc gestora i president de PPopulars Terrassa i candidata 25 al Parlament.

Qui li proposa ser candidata? Com reacciona?

M’ho proposen els companys d’electoral i de la direcció provincial. Vaig reaccionar amb gran il·lusió, no només perquè és un lloc de sortida, sinó també perquè és important per Terrassa, ja que en aquesta ocasió som tres candidats (jo, la Maria Cano en lloc d’honor tancant la llista, i l’Ángel Coello com a suplent 2).

Sembla que no serà pas parlamentària pel lloc que ocupa a la llista. Com es porta això?

Es porta bé, no es tracta de ser o no diputada, es tracta de contribuir al projecte que farà Una Catalunya millor!

Com afronta la campanya? Les eleccions havien de ser el 14F?

Els dies que queden els afronto cansada però amb força, queda la recta final, i ens han de conèixer i parlar! Aquests dies poden ser decisius pel futur dels Catalans. Les eleccions personalment, crec que s’haurien d’haver posposat, com es va fer a Galícia.

No li fa una mica de respecte la pandèmia? Com pot influir en els resultats?

Hi haurà molta abstenció segurament, i això no és mai positiu per a la democràcia. En l’àmbit personal, la pandèmia em fa respecte com a tothom, seguint al màxim les precaucions i directrius, però sent crítica amb allò que no s’està fent bé, que és força.

Quins resultats albira? Hi haurà un president del PP?

No puc llegir el futur, però el que segurament passi és que creixem i arribem a ser decisius.

Pactant amb qui? Amb qui no es pactarà? De qui no s’acceptaran els vots? Hi ha línia vermella?

No podem pactar amb aquells que volen acabar amb tots aquells ideals i valors que defensem, no podrem pactar mai amb aquells que s’abracen a terroristes com Otegui, aquells que vulguin apujar impostos o aquells que vagin contra les llibertats i drets fonamentals reflectits a la Constitució.

Capgiraran les enquestes?

No crec massa en les enquestes. El professor d’estadística del cole sempre deia: hi ha mentides, grans mentides i estadística.

La legislatura vinent serà la de la tomba de la independència?

Serà la del s’ha acabat les picabaralles, els debats estèrils, les decisions a cop de tweet. Serà la del seny, la del diàleg, la que farà una Catalunya millor.

Quin tipus de campanya es fa a Terrassa?

Com sempre la de proximitat, la d’escoltar, la d’estar a peu de carrer. No només els del partit a Terrassa, sinó també de dirigents Nacionals i Autonomics

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa