MónTerrassa
Lluís: “L’Estat ens vol callats, però l’objectiu de Junts és la independència”
  • CA
Montserrat Caupena i Meritxell Lluís en l'acte de presentació de la campanya pel 10-N
Montserrat Caupena i Meritxell Lluís en l’acte de presentació de la campanya pel 10-N | Lluïsa Tarrida

!--akiadsense-->

Aquest dijous s’inicia la campanya electoral pel 10-N. Una campanya més curta de l’habitual i que a més coincideix amb la celebració de la Castanyada. Per aquest motiu, des de Junts s’han avançat i han convocat a la premsa hores abans del tret oficial de sortida per explicar quin és l’objectiu que persegueix el partit liderat per Carles Puigdemont, i quines accions es duran a terme en aquesta escassa setmana que tenim per endavant.

“Aquesta campanya ens hagués agradat no haver-la de fer, però és fruit de la manca de diàleg i la impossibilitat manifesta del president en funcions d’haver format govern”, ha iniciat Lluís que ha ensenyat els quatre cartells amb petites variacions però amb un mateix lema “Ni un vot enrere”. “Ni un vot enrere per la independència, per Catalunya i per la llibertat”, ha llegit i ha subratllat que és l’objectiu primordial de Junts: “aconseguir la independència”, la qual també passa per votar a les eleccions espanyoles. “Tenim molt clar que votar és l’eina més poderosa que té el ciutadà, encara que alguns considerin que és un delicte. Volem que tothom surti a votar perquè mentre hi hagi temes que afectin a Catalunya i que encara es decideixin des de Madrid s’hi ha de ser, i com més millor“. I ressalta que des de Junts es fa tenint “molt presents els presos i exiliats, perquè l’Estat ens vol callats però nosaltres continuarem demanant que els volem tots lliures i a casa, de manera ferma i sense donar xecs en blanc a ningú”.

En aquest sentit, Meritxell Lluís li hauria agradat que les forces independentistes haguessin anat juntes, “amb llistes separades perdem oportunitats de cara a Madrid, amb la unitat de les forces és quan avancem més”, malgrat tot almenys demana “que hi hagi unitat estratègica per l’interès del país” per damunt dels partits perquè “una majoria independentista és fonamental”.

La portaveu de Junts a l’Ajuntament de Terrassa ha afirmat que la setmana vinent farà campanya cada dia en un poble diferent, però que això no impedirà “exercir la ferma oposició al govern de Terrassa, perquè aquesta és la màxima prioritat”, ha dit. Així, per ara, Junts avança que prepara l’acte fort de campanya a la nostra ciutat el pròxim dimecres dia 6, tot i que no ha volgut confirmar qui en serà el principal protagonista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa