L’alcalde de Terrassa Jordi Ballart va anunciar ara fa una setmana a través de les xarxes socials que el seu fill gran patia leucèmia. “Aquests dies comencem a casa la lluita contra una leucèmia greu que ens ha arribat de forma inesperada, ràpida, molt agressiva i que està atacant el meu fill gran”, escrivia aleshores el líder de Tot per Terrassa. Des d’aleshores, Ballart no s’ha separat ni un moment del costat d’en Xito, a l’Hospital Sant Joan de Déu.

L’endemà de l’anunci, l’alcalde va enviar un breu missatge d’agraïment a totes les persones que li havien mostrat el seu suport en uns moments tant durs. Persones de tots els colors polítics, entitats i clubs de la ciutat, i ciutadans a títol individual que van mostrar la seva solidaritat amb el màxim responsable de l’Ajuntament de Terrassa. Ballart ressaltava que “estem abatuts però forts per caminar de la mà del nostre fill en aquest nou repte de la vida. Serà dur i llarg”.

A mitjans de la setmana, comunicava que “ara ja sabem el que hi ha, què necessita i aqui estem i aquí estarem fins que s’acabi aquest malson”, resava en unes paraules que se sinceraven quan deia que “hi ha dies i moments de tot, però tenimuna confiança absoluta en els magnífics professionals de l’Hospital”. Aquest dissabte, en un altre missatge enviat des de Sant Joan de Déu, hem pogut veure l’emotiu i sincer gest que ha tingut l’alcalde amb el seu fill. “Avui ens hem rapat mútuament”, explica, tot acompanyant-ho d’una imatge. “Hem passat a la fortalesa i a la lluita per la vida, amb totes les nostres forces”, sentencia Ballart.

Nou comentari