MónTerrassa
L’alcalde surt en defensa de la regidora Rosa Boladeras
  • CA

Des de fa unes setmanes, moment en què va sortir a la llum la investigació arran d’una denúncia a la Bústia Ètica de l’Ajuntament de Terrassa sobre la regidora Rosa Boladeras en què se l’acusava d’una infracció del codi ètic municipal per haver adjudicat un contracte a una entitat en la qual hi té un familiar. El PSC n’ha reclamat insistentment la seva dimissió i ha afirmat que Antifrau ha iniciat una investigació sobre l’afer.

La tensió entre govern i oposició -centrada especialment en els socialistes- ha anat creixent en el pas dels dies fins al punt que aquest divendres hi haurà un ple extraordinari per debatre’l. Des del govern, davant les darreres declaracions sorgides per part del regidor Javier García, van emetre un comunicat en què acusaven el PSC d'”acusacions infundades, tergiversacions i falsedats”.

Posteriorment, el mateix alcalde Jordi Ballart manifestava a través de les xarxes socials la seva personal defensa cap a Boladeras. Ho feia d’aquesta manera: “Avui vull expressar públicament el meu suport personal i institucional a la companya Rosa Boladeras. La Rosa, regidora de cultura, és una professional excepcional, actriu amb una trajectòria inqüestionable, que un dia va acceptar la proposta d’aportar, crear, enfortir i fer grans projectes culturals per la nostra ciutat. La seva tasca, la seva professionalitat i la seva honestedat està sent atacada els darrers dies per difamacions i mentides per part del PSC Terrassa. El temps posa les coses i a tothom al seu lloc, però és inacceptable la gratuïtat amb la que, de vegades, des de la política, és pretén fer mal”.

No només des de Tot per Terrassa s’han fet arribar mostres de suport a Boladeras, també des del soci de govern. El regidor Carles Caballero, d’ERC, ha fet una piulada destacant la professionalitat de la responsable de Cultura. “No li trobareu el doble fons, no el té”, ha assegurat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa