MónTerrassa
El jutge no autoritza l’acte de Vox pel dia 6 davant l’Ajuntament
  • CA

L’executiva del PSC Terrassa ha emès un comunicat en relació a la denúncia que el partit VOX ha interposat contra l’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega i el Regidor de Via Pública, Manuel Giménez, per la denegació d’un permís d’ocupació de via pública. En aquest exposa la seva “satisfacció” perquè el Jutjat de Terrassa ha desestimat les mesures cautelars que havia sol·licitat Jesús Rodríguez Pachón, en representació del partit, perquè donés permís per celebrar l’acte el dia 6 davant de l’Ajuntament. El PSC subratlla que “la demanda no té cap mena de fonament legal, només busca crear polèmica”.

Els socialistes afirmen que “defensem que el Raval de Montserrat, espai on està situat l’edifici històric de l’Ajuntament de Terrassa, ha de ser per sobre de tot un espai institucional, de tots els terrassencs i terrassenques. Per tant ens reafirmem, en línia amb la resposta que el Servei de Via Pública de l’Ajuntament ja va emetre a la instància presentada per VOX, que cap partit polític ha d’apropiar-se d’aquest espai per a celebrar un acte propi”.

Així mateix, des del PSC diuen que l’Ajuntament de Terrassa ha donat “alternatives d’espai possibles” perquè Vox celebri l’acte del proper dia 6, “però aquest encara no ha respost a aquesta proposta” i afegeixen que “plantarem cara a tots aquells que només pretenen aportar a la política i a la societat confrontació, odi, insults i injúries. I ho farem com ho hem fet sempre, des de profundes conviccions democràtiques i des dels valors de l’esquerra. Amb treball, diàleg, buscant el consens i posant el benestar de la ciutadania i el bé comú per davant de tot”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa