MónTerrassa
Junts vol que Terrassa doni suport al Correllengua 2021
  • CA

“La diversitat és un regal, també la lingüística”, subratllet des de Junts per Terrassa, per això consideren que “és l’hora doncs d’apel·lar a la solidaritat dels parlants de llengües dominants perquè només amb el seu concurs aconseguirem restaurar l’equilibri ecolingüístic. El català, l’aranès i la llengua de signes catalana formen part del nostre patrimoni cultural i estan en perill”. En aquest sentit, des de l’agrupació municipal es presenta un acord de junta de portaveus en el ple municipal del mes de maig per tal que l’Ajuntament de Terrassa s’adhereixi al Correllengua 2021.

Els acord són:

PRIMER.- Donar suport al Correllengua 2021 com a instrument reivindicatiu de la societat a favor de la plena normalització en l’ús social de la llengua arreu dels territoris de parla catalana i a favor de la seva unitat.

SEGON.- Donar suport a les entitats i grups del municipi interessats a organitzar el Correllengua i aportar la infraestructura i l’ajuda necessàries per al bon desenvolupament de les activitats programades.

TERCER.- Traslladar aquest acords a la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL), al grup local de Plataforma per la Llengua, a la delegació de Terrassa d’Òmnium Cultural i al Parlament de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa