MónTerrassa
El Govern avisarà via SMS els membres de les meses perquè es facin un test d’antígens
  • CA

El secretari general de Salut de la Generalitat, Marc Ramentol, ha explicat que els titulars i primers suplents de les meses electorals del 14-F rebran un SMS perquè vagin al centre d’atenció primària (CAP) a fer-se un test d’antigen (TAR) de diagnòstic de covid-19, amb la previsió que fins divendres es facin unes 60.000 proves.

Així ho ha explicat en una roda de premsa al costat dels consellers en funcions Alba Vergés i Miquel Sàmper, en la qual ha assegurat que les persones que no han rebut el missatge però que igualment estan cridades a les meses electorals, tot i que no com a titulars ni primers suplents, també es podran fer la prova si ho desitgen.

El secretari ha concretat que continuen implementant els protocols per convertir els col·legis electorals en entorns “segurs” i contribuir a millorar les garanties de seguretat de les eleccions, en les seves paraules.

També ha explicat que la formació dels referents higiènics sanitaris en l’ús d’equips de protecció individual (EPI) i en la gestió de les mesures durant la jornada electoral començaran aquest dilluns fins divendres, perquè són els “responsables de replicar” aquesta formació durant el dia de les eleccions.

Així, els membres de les meses rebran, d’aquesta figura del referent higiènic sanitari, una formació presencial als col·legis electorals i també disposaran de material audiovisual que el departament ja ha començat a distribuir.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa