MónTerrassa
García (PSC): “Senyor Ballart, aquí, avui i ara mateix el repto a que vagi als tribunals”
  • CA

Javier García (PSC): “Fins i tot vostès ens ha tornat a amenaçar amb portar-nos al tribunals per acusacions infundades. Li dic una cosa senyor Ballart: Aquí, avui i ara mateix, el repto a que vagi als tribunals. Però deixi d’amenaçar. Les seves amenaces ja no se les creu ningú.”

El ple de Terrassa ja es preveia polèmic. Amb un punt de l’ordre del dia especial: l’inici d’expedient sancionador contra la regidora de Cultura Rosa Boladeras per un presumpte incompliment del Codi Ètic de l’Ajuntament. El PSC exigia el cessament. En resposta, l’equip de govern acusava el PSC de mentir, tergiversar, falsejar i perseguir-lar, i garantia que la contractació del festival Elixir és va fer “de manera 100% legal”.

Javier García, en el ple ha reblat que “s’han atrevit a dir a les darreres hores que des del PSC hem dit mentides. Quines, senyor Ballart? Digui una sola mentida que hàgim dit. Una sola. És mentida que han vulnerat el Codi Ètic? És mentida que l’Oficina Antifrau els està investigant?”. “Han fet gal·la del victimisme. S’han dedicat a dir que això era un muntatge per fer mal al seu partit. El mateix que deia el PP amb la Trama Gürtel o el Caso Bárcenas.” “Senyor Ballart: ha de cessar a la regidora de Cultura del Govern municipal. Si no ho fa, vostè serà còmplice d’aquestes irregularitats”.

El govern acusa el PSC de mentir, tergiversar, falsejar i perseguir a Boladeras

El PSC exigeix el cessament immediat de la regidora de Cultura Rosa Boladeras

La Síndica aprecia que la regidora Boladeras va violar el codi ètic de Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa