MónTerrassa
ERC Terrassa demana una auditoria pressupostària per acabar el mandat
Isaac Albert, portaveu d’ERC a Terrassa | Alba Herrera

A dos mesos escassos per acabar el mandat, el grup municipal d’ERC-MES Terrassa porta al plenari de l’Ajuntament de Terrassa deures de final de curs. El grup municipal reclama una auditoria pressupostària “en tot el seu detall, partida per partida que ens permeti visualitzar el que ja està compromès i el que és revisable com a material de fonamentació i base per iniciar l’activitat política al pròxim mandat”.

Una petició que, pel portaveu municipal d’ERC-MES i candidat a l’alcaldia, Isaac Albert, hauria de ser gairebé una obligació: “La continuïtat de quaranta anys pot portar a equívocs al govern municipal respecte a les responsabilitats d’un govern sortint, com facilitar la feina de qui t’ha de seguir”. En aquest sentit, des d’Esquerra Republicana fa temps que es reivindica que la manca de projecte de ciutat del govern socialista ha portat a una política fiscal i pressupostària continuïsta on cal una profunda revisió i, per poder-ho fer, “calen els comptes clars”.

Recuperant el missatge que ja va donar en el seu moment, Isaac Albert adverteix que malgrat tenir uns pressupostos públics similars als d’abans de la crisi “estem davant un potencial col·lapse polític i social, ja que la despesa i les necessitats també han augmentat, mentre que les polítiques públiques locals a Terrassa no han evolucionat”.

Amb l’Auditoria pressupostària ERC-MES espera poder tenir les eines per poder començar a treballar immediatament en el futur mandat en aquest projecte per un nou model de gestió econòmica de les polítiques públiques municipals. Així mateix, també proposa al Ple acompanyar aquesta auditoria de mesures de transparència i participació en la ciutadania per poder assegurar que a futur els pressupostos de l’Ajuntament de Terrassa es fan de forma realment participada.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: LAPERIFÈRIA a abril 04, 2019 | 14:26
    LAPERIFÈRIA abril 04, 2019 | 14:26
    "estem davant un potencial col·lapse polític i social, ja que la despesa i les necessitats també han augmentat, mentre que les polítiques públiques locals a Terrassa no han evolucionat". Si després de portar el seu partit 4 anys a la Generalitat acusa els altres de col·lapse, crec que s'equivoca de direcció. Terrassa s'ajusta al pressupost i demana poder utilitzat el superàvit, que hauria de saber és una imposició de les lleis fiscals de Montoro per les agrupacions locals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa