MónTerrassa
ERC farà el seu acte final de campanya del 10-N a Terrassa
  • CA

Durant una trobada amb la premsa per explicar el funcionament de la campanya electoral, fonts d’ERC han constatat que esperen revalidar i millorar els resultats d’ERC obtinguts el passat 28-A.

Tret de sortida a Barcelona

L’acte d’inici de campanya serà la nit del 31 d’octubre al Sant Andreu Teatre de Barcelona a les 19h. Hi haurà mítings a les proximitats de la presó de Lledoners, Sant Feliu de Llobregat, Lleida, Girona, Tarragona, Vilanova i la Geltrú, l’Hospitalet de Llobregat i Terrassa, entre d’altres. A més a més, s’organitzaran més de mig miler d’actes arreu del territori. L’acte central d’ERC serà el 2 de novembre a Lledoners i el final a Terrassa.

‘Tornarem més forts’ és el lema d’ERC per la campanya. Els cartells compten amb fotografies dels candidats així com també d’Oriol Junqueras i Raul Romeva. Atesa la particularitat de la repetició electoral, ERC donarà continuïtat a la campanya del passat abril. Centraran el missatge en reivindicar que un independentisme fort podrà posar al centre del tauler les reivindicacions de la majoria de la societat i exigir una sortida democràtica.

Es mantindran alguns dels elements estètics centrals de la proposta del 28-A, recuperant materials ja coneguts i utilitzats, així com les escenografies, en una aposta per reduir els costos. Hi haurà menys actes de campanya i sempre enfocats a posar de manifest el rebuig a la “repressió”. En total, ERC destinarà al voltant d’1,2 MEUR, una despesa inferior als destinats a l’anterior cita electoral.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa