MónTerrassa
El soci de govern del PSC facilitarà locals municipals per al referèndum
  • CA
Jordi Ballart (PSC) i Miquel Sàmper (PDeCAT) en un acte de govern | Lluïsa Tarrida

Aquest proper 1 de juliol, l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM) han convocat els alcaldes i alcaldesses de Catalunya a un acte per mostrar “el ferm compromís” del món local amb la celebració del referèndum de l’1 d’octubre.

Des de l’Ajuntament de Terrassa s’ha anunciat que el tinent d’alcalde Miquel Sàmper (PDeCAT) assistirà a aquest acte, que tindrà lloc a l’edifici Paranimf de la Universitat de Barcelona a les dotze del migdia, en representació de la ciutat. Aquesta decisió per part del soci de govern del PSC a Terrassa ve just després que el ple municipal de Terrassa celebrat aquest mateix dijous, dia 29, donés llum verda a una moció socialista que condiciona la col·laboració del Consistori al referèndum a l’informe que, en el seu dia, pugui elaborar el secretari municipal.

I és que el document al qual Sàmper i al resta de representants del món local donaran suport té aquests tres punts d’acord:

1. El nostre ple suport a la voluntat expressada pel Parlament de Catalunya i el Govern de la Generalitat i els encoratgem a seguir avançant en tots aquells passos necessaris per fer efectiva l’organització, convocatòria, celebració i aplicació del referèndum anunciat per al proper 1 d’octubre.

2. La nostra predisposició i compromís a col·laborar en totes aquelles actuacions que des del Govern se’ns requereixin, i per això, en el moment que es faci la convocatòria, posarem a disposició de l’organització del referèndum els locals habituals on se celebren totes les conteses electorals als nostres municipis.

3. Que aquest compromís cívic i democràtic només està supeditat a la voluntat majoritària de la ciutadania de Catalunya, expressada en el Parlament i el Govern de la Generalitat, i que no ens farem enrere per cap entrebanc polític, jurídic o de qualsevol índole que pugui articular l’Estat en contra de la celebració d’aquest referèndum

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa