MónTerrassa
El PSC nega irregularitats a Cultura, defensa Amadeu Aguado i es posa a disposició de la Fiscalia
  • CA

Davant la informació publicada pel mitjà de comunicació digital Món Terrassa, en la qual s’informa que l’Alcalde Jordi Ballart ha ordenat investigar presumptes irregularitats en subvencions atorgades en època socialista, des del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Terrassa manifestem el següent:

Neguem cap tipus d’irregularitat al respecte de les contractacions de l’empresa Gestió i Assessorament d’Actes Culturals, que porta col·laborant amb diversos departaments de l’Ajuntament i empreses municipals des de 2005 fins a l’actualitat. El regidor Amadeu Aguado va prendre possessió del càrrec de regidor l’any 2007.

Ens posem a disposició de la Fiscalia i de qualsevol òrgan que investigui els fets. De fet, ja vam comunicar la nostra disposició a col·laborar amb els serveis jurídics de l’Ajuntament el passat dilluns 3 de maig. No tenim res a amagar i afirmem que tots els expedients es van tramitar correctament, d’acord amb la llei i amb els informes favorables de Secretaria i Intervenció.

Des del PSC lamentem l’ús malintencionat i la filtració d’un decret confidencial per posar en entredit la tasca cultural d’una entitat com “La Xarxa”, que porta vinculada amb la ciutat i l’Ajuntament des de l’any 1995; així com per evidents intencionalitats polítiques del sr. Ballart.

Ens sorprèn que l’Alcalde vulgui investigar, ara, expedients aprovats en la seva època d’alcalde, ja que recordem que Ballart va ser el màxim responsable de l’Ajuntament des de 2012 fins a 2017, període en el que s’emmarquen aquests fets.


Volem mostrar tot el nostre suport personal i polític al regidor Amadeu Aguado, que durant 14 anys ha exercit el seu càrrec sempre des de l’honestedat, el rigor, i la vocació de servei públic. Ens reservem el dret a emprendre les accions legals que considerem oportunes en defensa de la honorabilitat del nostre company i del nostre grup.

Ballart ordena investigar presumptes irregularitats en subvencions atorgades en època socialista Serveis Jurídics porta a Fiscalia un expedient sobre l’actuació del regidor Amadeu Aguado en unes adjudicacions a una empresa cultural

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa