MónTerrassa
Dos diputats de Terrassa al Parlament de Catalunya
  • CA
Eva Candela i Lluís Puig
Eva Candela i Lluís Puig | Món Terrassa

!--akiadsense-->

Terrassa tindrà dos diputats al Parlament de Catalunya, una del PSC i un de Junts, Eva Candela i Lluís Puig. Els bons resultats de les dues formacions han ajudat a fer que es complissin els pronòstics. Pels llocs que ocupaven, eren els únics que semblaven amb possibiltats. Tot i que la cupaire ha estat a punt de donar la sorpresa i aconseguir un lloc a la Ciutadella. La resta de candidats egarencs han quedat molt lluny.

Eva candela
Eva candela | cedida

!--akiadsense-->

La regidora del PSC a l’Ajuntament de Terrassa, Eva Candela ocupava el número 18 de la llista dels socialistes per Barcelona i tenia moltes possibilitats de ser escollida. Terrassenca, de 59 anys, casada i amb dos fills. Arquitecta tècnic de formació, ha dedicat la major part de la vida professional a l’administració pública, amb especialitats de l’urbanisme i l’habitatge. Fa tres anys va entrar com a regidora del govern municipal a l’Ajuntament de Terrassa pel PSC. Actualment, és regidora a l’oposició i consellera al Consell Comarcal. Des de fa gairebé un any és la Primera Secretària del PSC Vallès Oest.

Lluís Puig a la seva arribada al Palau de Justícia de Brussel·les
Lluís Puig a la seva arribada al Palau de Justícia de Brussel·les | ACN

!--akiadsense-->

Lluís Puig és un dels consellers a l’exili. Es defineix com “un ciutadà lliure i europeu que sempre ha entès la cultura com una eina de transformació social, i al llarg dels anys m’he anat sempre reafirmant amb aquesta idea”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa