MónTerrassa
La dona que va colpejar Pere Navarro serà jutjada el 6 de setembre
  • CA

L’Audiència de Barcelona jutjarà el dimecres 6 de setembre la dona que va propinar un cop de puny en la cara al llavors primer secretari del PSC i diputat del Parlament Pere Navarro i li va dir “grandíssim fill de puta”, el 27 d’abril de 2014 a Terrassa.

En el judici, que se celebrarà a partir de les 9.30 en la secció cinquena de l’Audiència, està citat com a testimoni el propi perjudicat, a més d’altres persones que estaven allí aquest dia.

L’acusada Montserrat P.C. –la Senyora s’Ullastrell– s’enfronta a una petició de la Fiscalia de dos anys de presó i una multa de 3.600 euros per un delicte d’atemptat contra l’autoritat, perquè Navarro, també exalcalde de Terrassa, era diputat del Parlament quan va ser agredit.

Segons el relat de la Fiscalia, sobre les 12.45 del 27 d’abril de 2014, l’acusada i Navarro estaven en la Catedral de Terrassa per assistir a la primera comunió de diversos nens quan ella li va agredir -malgrat conèixer la seva condició d’autoritat pel seu càrrec en el Parlament- “amb ànim de menyscabar el principi d’autoritat”.

Així, es va dirigir a ell “propinant-li un cop en l’esquena mentre proferia l’expressió ‘grandíssim fill de puta’, i en girar-se l’acusada li va propinar un cop de puny en la cara, sense causar-li lesió”.

Navarro -que no reclama indemnització- i la dona es van sotmetre a un procés de mediació, en el qual, com a forma de reparació del dany, l’acusada va redactar una carta de disculpes, per la qual cosa el fiscal li aplica l’atenuant de reparació del dany.

A la seva declaració davant els Mossos quan van succeir els fets, la dona va dir que va increpar Navarro perquè anys enrere, quan era alcalde de Terrassa, tenia bruta la bandera de Catalunya penjada en la balconada de l’Ajuntament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa