MónTerrassa
Una dirigent unionista, investigada per desviar contractes de la UAB a la família
  • CA
Teresa Freixes
Teresa Freixes | ACN

!--akiadsense-->

Teresa Freixes, impulsora de la plataforma espanyolista Concòria Cívica i catedràtica de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), ha estat expedientada pel centre per un presumpte cas de corrupció. Segons publica aquest dimecres eldiario.es, Freixes hauria atorgat a una empresa de la seva família contractes derivats de la seva funció acadèmica.

Freixes va participar el 29 de setembre de 2017 -dos dies després de la declaració d’independència del 27- a la manifestació organitzada per Societat Civil Catalana (SCC). La impulsora de Concòrdia Cívica va ser una de les persones que va sortir a l’escenari. En aquella manifestació també va sortir a parlar l’actual alcaldable a Barcelona Manuel Valls.

Societat Civil Catalana felicitant Freixes per guanyar el 'Premi al Ciutadà Europeu 2014'
Societat Civil Catalana felicitant Freixes per guanyar el ‘Premi al Ciutadà Europeu 2014’ | Facebook SCC

!--akiadsense-->

Eldiario.es explica que la societat Instituto Europeo de Derecho va ser contractada diverses vegades pel grup d’investigació liderat per Freixes. Aquesta societat, però, està administrada per ella i la seva filla. Sempre segons aquest mitjà, el grup d’investigació que lidera Freixes va realitzar fins a quatre contractes per un valor de més de 18.300 euros a favor de l’Instituto Europeo de Derecho.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa