MónTerrassa
Diouf (PSC) apel·la al vot dels immigrants de Terrassa: Ara ens toca desequilibrar la balança
  • CA
La candidata Eva Candela amb el diputat al Congrés Luc André Diouf
La candidata Eva Candela amb el diputat al Congrés Luc André Diouf | Lluïsa Tarrida

!--akiadsense-->

Aquest dimecres, el diputat i secretari de política de refugiats del PSOE Luc André Diouf ha estat a Terrassa per parlar amb representants de les comunitats llatines, marroquines i senegaleses. Ha estat en un acte a la seu dels socialistes, i en el qual s’ha comptat amb la candidata terrassenca Eva Candela. Diouf ha estat molt clar “ara ens toca poder desequilibrar la balança. Som ciutadans i estimem aquesta terra que ens ha acollit, (…) és el moment de ser responsables i ser partícips pensant en els nostres fills i en les generacions futures”.

El diputat ha fet una crida als prop de 230 mil immigrants catalans a anar a votar el diumenge. “És l’hora i el moment de fer efectiva la nostra participació per posar en marxa una Catalunya nova, amb un nou rumb, amb polítiques clares i decisions que puguin acabar revertint en una millora del benestar social”. Diouf considera que Catalunya “necessita calma, tranquil·litat, i tornar a ser una referència nacional i internacional. Perquè sabem que quan a Catalunya li va bé, a Espanya li va bé”, i ha sentenciat “els que van trencar Catalunya no poden ser la solució. Per això els socialistes creiem que la millor persona que pot portar les regnes del govern és Salvador Illa, una persona compromesa amb les persones i el govern”.

Per la seva banda, la candidata i regidora a l’Ajuntament de Terrassa, Eva Candela, ha posat èmfasi en la necessitat de “revertir les retalles en educació”, perquè és des de l’educació que es pot lluitar per la igualtat d’oportunitats. Aquest és un dels reptes que els socialistes afrontem perquè no podem estar a la cua dels països europeus en inversió en educació, cal recuperar la sisena hora, calen activitats extraescolars i cal garantir l’atenció als infants que tenen més dificultats”. Candela ha sentenciat que “un dels elements de convivència més grans que hi ha en una societat democràtica per aconseguir la igualtat i llibertat és a través de l’educació”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa