MónTerrassa
La CUP va fer una encartellada massiva a Terrassa
  • CA
La CUP va fer una encartellada massiva a Terrassa
La CUP va fer una encartellada massiva a Terrassa | cedida

!--akiadsense-->

La candidatura CUP-Un nou cicle per guanyar va dur a terme una encartellada massiva per tota la ciutat de Terrassa per tal de celebrar el final de campanya. Can creure que era una bona alternativa davant la COVID.

L’acció ha mobilitzat, a més de la militància de la CUP, a gent de l’esquerra independentista egarenca, com Arran i Endavant, entre d’altres, a banda d’altres simpatitzants. “Aquest acte ha portat a la CUP a un espai que s’afanya en que sigui seu, el carrer. Els anticapitalistes han arribat a tots els barris de Terrassa, activant el conjunt de la seva militància en un darrer esforç militant. I ho han fet amb al company Edgar Fernández al cap i al cor (número 2 de la CUP per Tarragona), qui es troba des d’ahir en cerca i captura pels Mossos d’Esquadra arran les mobilitzacions de la tardor del 2019.”

Per a dur a terme aquesta encartellada, s’ha dissenyat un model de cartell especial i específic diferent als utilitzats fins ara en contingut i en format, “en el que s’enumeren les fites aconseguides per la CUP quan han sigut forts al Parlament (Referèndum 1-O, pas al costat del president de les retallades, comissions d’investigació de la corrupció, rebaixa de sous de polítics, regulació dels lloguers o no a la llei Aragonès).”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa