MónTerrassa
Cs vol més informació sobre la Covid al web municipal de Terrassa
  • CA
Captura del web municipal sobre Covid
Captura del web municipal sobre Covid | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Terrassa, Javier González, ha proposat diferents mesures per a millorar la informació municipal que s’ofereix sobre la Covid-19, entre elles “incorporar les dades i el seguiment del pla de vacunació contra el virus a la ciutat en la web del consistori”. A més, el regidor ha suggerit que “el missatge ‘Ventilació’ s’inclogui com a quarta mesura fonamental al costat de Mascareta, Mans netes i Metres”, tal com ja ha fet la Generalitat.

Javier González ha destacat la importància que l’ajuntament ampliï l’apartat web https://www.terrassa.cat/coronavirus amb una nova secció sobre el pla de vacunació contra la Covid-19 a Terrassa i el seu seguiment. Segons el portaveu, aquest espai “és fruit d’un esforç diari de verificació i actualització, i resulta molt útil a la ciutadania”, per la qual cosa s’ha convertit en referència sobre la pandèmia en l’àmbit local. El responsable de la formació taronja ha insistit en la necessitat que totes les campanyes informatives municipals “es realitzin en català, espanyol i en les altres llengües que representen la diversitat cultural de la ciutat, com l’àrab”, sense oblidar “la llengua de signes catalana, amb criteris de lectura fàcil i amb pictogrames”.

Finalment, González ha reclamat que “es continuïn reforçant les campanyes informatives per a la ciutadania en general amb recomanacions sobre les millors pràctiques per a prevenir els contagis de la Covid-19 posant l’accent en l’ús continuat de la mascareta en interiors”, així com “les de ventilació de locals i ús continuat de mascaretes a l’interior per part dels clients en hostaleria i restauració”. En aquest sentit, el portaveu ha recordat que el consistori ja va aprovar una Proposta de Resolució sobre aquest tema impulsada per Ciutadans el passat octubre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa