MónTerrassa
Cs Terrassa rebutja la Diada de l’11S i s’exclou
  • CA

Ciutadans (CS) Terrassa es desmarca altra volta d’una diada nacional que veu molt lluny dels seus ideals i del que voldria que fos aquesta jornada. No és el primer cop que passa. És una decisió que des de la formació ja fa anys que repeteixen quan se celebra l’11 de setembre.

Anunci de la regidora i candidata a l’alcaldia de Terrassa a les eleccions de maig de l’any vinent, 2023, Isabel Martínez

La regidora del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) i candidata a l’alcaldia de Terrassa a les eleccions de maig de l’any vinent, 2023, Isabel Martínez, ha anunciat aquest divendres 9 de setembre de 2022 que des de la formació taronja “no participarem en els actes institucionals de la Diada de l’onze de setembre que se celebraran a la ciutat de Terrassa”.

La nova líder egarenca del partit d’Inés Arrimadas ha denunciat que “la Diada de l’Onze de Setembre fa temps que no representa a tots els catalans, i s’ha convertit en una festivitat privada de l’independentisme, que l’ha fet seva excloent a més de la meitat dels catalans”, rebla.

Una visió diferent de la jornada per a la formació taronja

Així doncs, Martínez ha declarat que “des del nostre partit, a diferència d’altres, tenim una visió diferent sobre com hauria de ser una celebració de Catalunya: una festivitat inclusiva, de tots els catalans, on reivindicar la cultura catalana sense excloure a ningú. Sant Jordi n’és l’exemple perfecte.”

L’11 de setembre Ciutadans posarà un carpa a l’avinguda de Josep Tarradellas

La candidata del partit liberal a la ciutat ha recordat que “des de Ciutadans sempre hem proposat com a festivitat de Catalunya la Diada de Sant Jordi” i, per aquest motiu ha anunciat que “l’onze de setembre muntarem una carpa a l’avinguda de Josep Tarradellas on repartirem roses per a reivindicar el 23 d’abril com la veritable Diada de Catalunya”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Independentista a setembre 09, 2022 | 11:27
    Independentista setembre 09, 2022 | 11:27
    Aquests, si més no, són conseqüents amb el què prediquen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa