MónTerrassa
Cs Terrassa demana distribuir discos horaris per a les àrees exprés

El grup municipal Ciutadans Terrassa (Cs Terrassa) vol que es distribueixin discos horaris per a les àrees exprés d’estacionament per senyalitzar visiblement l’hora d’entrada i sortida a la plaça de pàrquing. Aquesta és una de les cinc propostes que el partit defensarà al ple municipal d’aquest mes d’abril. La candidata a l’alcaldia, Isabel Martínez, demanarà que els comerços reparteixin els discos als seus clients per fomentar la rotació de vehicles i dinamitzar el comerç.

Martínez declara que la distribució d’aquests discos facilitarà “el compliment de la limitació horària en l’estacionament, límit que molt sovint no es respecta”, ha declarat. La candidata taronja demanarà al Servei de Comerç que faciliti els discos a les botigues, per tal que aquestes els puguin repartir entre els clients.

Cs Terrassa presenta una altra proposta en l’àmbit educatiu

Ciutadans també presentarà una proposta per tal que el Servei d’Educació estableixi “espais de col·laboració educativa entre els centres de primària i d’altres de formació professional, artística, cinematogràfica i universitària establerts a la ciutat”.

La tercera proposta del grup serà esmenar l’article 8 del reglament de l’ús del català “perquè el personal de l’Ajuntament es dirigeixi la llengua usada per l’administrat quan aquesta sigui una de les dues llengües oficials”. Fins ara, el grup exposa que aquest reglament indica que “s’ha d’emprar la llengua catalana, llevat que l’administrat demani ser atès en castellà”.

El gag de la verge del Rocío de TV3 arriba al ple municipal

A més, el partit també vol que els grups municipals “condemnin l’atac gratuït perpetrat per una televisió pública, que paguem tots els catalans, envers la verge del Rocío”. El grup ja va anunciar la setmana passada que portaria la polèmica del gag del programa ‘Està Passant’ de TV3 al ple municipal, amb el suport de les Hermandades Rocieras y Andaluzas.

Finalment, Martínez també demanarà a l’Ajuntament “que recolzi els esforços de la Unió Europea per dotar-se d’un Estatut de Ciutadania que reculli en un mateix text els drets i llibertats fonamental dels ciutadans comunitaris”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa