MónTerrassa
Ciutadans i les entitats rocieras de Terrassa molestes per un gag a TV3

Ciutadans i les entitat rocieras de Terrassa s’han mostrat molestes per un gag en un programa de TV3. “Volem que l’Ajuntament de Terrassa deplori i condemni l’acte d’escarni contra símbols religiosos catòlics perpetrat al programa ‘Està passant’ de la cadena de televisió de titularitat autonòmica TV3”, ha manifestat l’alcaldable de Ciutadans (CS) a Terrassa, Isabel Martínez, acompanyada d’Antonio Merino, president de la Coordinadora de Entidades Andaluzas de Terrassa, Belén Valenzuela, presidenta de la Hermandad Nuestra Señora del Rocío de Terrassa, Francisco Mejías, president de la Hermandad Rociera Nuestra Señora de las Arenas i altres membres.

La formació taronja portarà la polèmica al pròxim Ple municipal de Terrassa, en el qual presentaran una proposta de resolució perquè l’Ajuntament de Terrassa es posicioni i aprovi una condemna conjunta contra l’esquetx que es va poder veure en el programa dirigit per Toni Soler. “No és objecte d’aquesta proposta dirimir els límits de l’hu mor, del bon gust o de l’acudit fàcil a costa de l’accent o les creences alienes”, ha declarat Martínez, “tampoc volem entrar en un debat sobre la llibertat d’expressió”, ha afegit l’alcaldable liberal.

Estreta relació entre Terrassa i el Rocío

La portaveu de Ciutadans a Terrassa considera que “és obligació d’aquest ajuntament solidaritzar-se amb nombroses persones de Terrassa que se senten personalment ofeses per una paròdia perpetrada des de mitjans de comunicació de titularitat pública sufragats amb els diners d’aquells als que s’està ofenent gratuïtament”.

Des de l’agrupació municipal afirmen que Terrassa s’ha de posicionar en aquesta polèmica a causa de l’estreta vinculació que el municipi sempre ha tingut amb el Rocío: “Terrassa ha estat durant anys seu del Rocío a l’esplanada de Can Petit, on conflueixen milers de persones provinents de diferents llocs de Catalunya. Es tracta d’una cerimònia que compta amb el recolzament municipal i a la que es sumen els grups municipals. No entendríem que no se sumessin a condemnar aquests fets”, ha finalitzat Martínez.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Guaita-que-fan-ara a abril 18, 2023 | 12:39
    Guaita-que-fan-ara abril 18, 2023 | 12:39
    Exactament on els hi pica? Sembla que no s'acaben d'aclarir aquesta barreja d'astronautes aterrats al nostre país.
  2. Icona del comentari de: A l'aguait a abril 18, 2023 | 12:40
    A l'aguait abril 18, 2023 | 12:40
    Anem de cara a eleccions de tota mena i han de remenar el cul d'alguna manera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa