MónTerrassa
La proposta sobre transparència en el procés de licitació dels menjadors escolars,
  • CA

Cs, PSC i Junts han presentat al ple de Terrassa de gener una PROPOSTA DE RESOLUCIO PER GARANTIR LA TRANSPARENCIA EN EL PROCES DE LICITACIÓ DELS MENJADORS ESCOLARS. L’ha defensat el regidor taronja David Aguinaga. “No estem contents per com s’ha tramitat”.

PROPOSTA DE RESOLUCIO PER GARANTIR LA TRANSPARENCIA EN EL PROCES DE LICITACIÓ DELS MENJADORS ESCOLARS

EXPOSICIO DE MOTIUS

Lequip de govern va anunciar en comissió informativa del mes de gener la licitació dun contracte de concessió de servei de menjadors als centres públics deducació infantil i primària i instituts escola de Terrassa. El valor estimat del contracte és de 25 milions deuros i la durada prevista és de dos anys prorrogables a dos més; el procediment serà restringit. Al parer daquests grups municipals la tramitació daquesta licitació presenta objeccions greus que la ciutadania ha de conèixer: a) Hem estat informat de la imminència daquesta licitació aquest mes sense que abans hagim estat informats en comissió informativa sobre lexistència daquests treballs. b) El mes de juny de 2020 vam ser informats de la pròrroga del servei concedida a lactual proveïdor tot adduint dos motius: la situació de pandèmia; i que encara no havia estat emès el decret de menjadors que hauria de regular aquest servei. Val a dir que el decret de menjador encara no ha estat promulgat i que la pandèmia encara contínua. c) Els grups municipals de loposició no coneixem els contingut del plec de condicions de la licitació, no hem estat invitats a formar-ne part dels espais de discussió i en aquest moment ignorem els criteris municipals per a ladjudicació del concurs. d) Denunciem la tardança de lequip de govern per constituir la taula de contractació que hauria hagut de revisa aquest plec de licitació. e) Denunciem ara, de manera més enèrgica encara, la substracció daquest debat importantíssim a la ciutadania de Terrassa tot derivant-lo a una decisió en la Junta de Govern Local en lloc duna discussió oberta i transparent al Ple. f) Els grups municipals de loposició vam votar en bloc en contra de la tramitació daquest expedient

ACORDS

Demanar a lequip de govern que iniciï un procés obert i suficient de discussió amb els grups municipals sobre el contingut del plec de condicions que regularà la contracte de concessió de servei de menjadors als centres públics deducació infantil i primària i instituts escola de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa