MónTerrassa
C’s vol pantalles gegants en llocs públics per veure Espanya al Mundial

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Terrassa, Javier González, ha demanat al consistori que “s’ofereixin facilitats perquè les entitats interessades puguin instal·lar en espai públic pantalles de televisió de gran format” que permetin“seguir les retransmissions del Mundial de Futbol de Rússia”. La proposta, que es presentarà com a moció per debatre en la Junta de Portaveus, recorda que el Campionat Mundial de la Federació Internacional de Futbol Associació (FIFA) “és el més vist al món” i que la selecció espanyola “ha quedat primera en el seu grup de classificació”.

Javier González ha explicat que, d’aquesta forma, serà més fàcil el procés “si les entitats desitgen tramitar els permisos municipals per col·locar pantalles gegants que permetin als seus socis presenciar els partits de la selecció espanyola, a més dels més destacats de la competició”. El portaveu ha afegit que“no cal oblidar que la Copa del Món serà televisada a més de 210 països”. La competició esportiva se celebra aquest any del 14 de juny al 15 de juliol.

Finalment, González ha apuntat “el gran interès social de l’esdeveniment”, ja que el futbol “és l’esport més popular i amb major nombre de practicants federats tant a Espanya, com a Catalunya i a Terrassa”. A Rússia serà la quinzena ocasió en la que Espanya arriba a la fase final del campionat i la selecció nacional ocupa el cinquè lloc en la classificació històrica del Mundial, que va guanyar en 2010, la qual cosa la converteix en una potència en aquest esport.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Segovio Torre a maig 21, 2018 | 10:10
  Segovio Torre maig 21, 2018 | 10:10
  Podei traer a Marta Sanches? Seria una buena idea para todos los terrasenses i un orgullo.
 2. Icona del comentari de: Pau300 a maig 21, 2018 | 11:13
  Pau300 maig 21, 2018 | 11:13
  González, C's, Rivera, Inesita i tota aquesta parental.la, a veure si toqueu dempeus a terra. El futbol és una manera de tenir idiotitzat el poble. Déu faci que eliminin LA ROJA a les primeres de canvi. Això és el que més us preocupa? Per això feu banderes espanyoles monumentals i convideu la Marta Sánchez a cantar el "lo-lo-lo-lo..." Aneu a fer punyetes.
 3. Icona del comentari de: delirium a maig 21, 2018 | 11:44
  delirium maig 21, 2018 | 11:44
  si volen veure la roja que es comprin una tele .

Nou comentari

Comparteix