MónTerrassa
Cs reclama a la Generalitat més diners per Terrassa

Ciutadans reclama a la Generalitat de Catalunya més diners per Terrassa. La formació de Javier González, David Aguinaga i Isabel Martínez no està d’acord amb algunes de les partides dels pressupostos de la Generalitat pel que fa referència a les inversions a la capital del Vallès Occidental i ha presentat més de dues desenes de propostes.

La cap de cartell de Ciutadans a Terrassa en les eleccions municipals del diumenge 28 de maig de 2023, Isabel Martínez, ha explicat que la formació liberal ha presentat tota una bateria d’esmenes als pressupostos de la Generalitat per aaconseguir “millores urgents” per al municipi.

Els d’Inés Arrimadas i Carlos Carrizosa centren les entrades en diferents àmbits, com el ha habitual de la seguretat, el de la sanitat, el de l’educació, el dels barris de la ciutat i el de les infraestructures del terme. “Totes les propostes de millora que hem realitzat són necessàries per Terrassa i ens decebria que no s’atenguessin perquè, al final, són peticions per a millorar la vida dels veïns”, ha explicat Martínez.

Les 23 esmenes que presenta Ciutadans

Entre les 23 esmenes hi ha finalitzar la ronda nord entre Terrassa i Sabadell, incrementar els recursos per invertir en escoles bressol municipals, suprimir els barracons escolars , millorar els accessos al barri de Can Palet de Vista Alegre, suprimir el peatge de Les Fonts i destinar recursos a un pla de recuperació de les rieres de Terrassa per a un ús públic.

Martínez agraeix que “per fi es facin inversions en equipaments sanitaris”, però avisa que “vigilarem per fiscalitzar que es compleixin tots els compromisos en relació a la licitació d’un centre d’urgències d’atenció primària (CUAP) i un CAP al carrer Pau Marsal, així com un nou CAP Terrassa Nord a l’avinguda de Béjar. No són qüestiono són qüestions de signe polític, sinó de necessitats peremptòries que han d’atendre’s immediatament”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa