MónTerrassa
Cs es prepara per a les eleccions de Terrassa: “El partit està molt viu”
  • CA

Ciutadans ha replegat tropes per preparar-se de cara a les eleccions municipals de 2023 amb el convenciment que “el partit és molt viu”, també a Terrassa. Els regidors del grup municipal terrassenc, amb el seu portaveu al capdavant, han assistit a la Convenció Municipalista celebrada aquest cap de setmana a Lloret de Mar, en un acte que ha servit per compartir experiències i començar a dissenyar el programa electoral.

Javier González està convençut que Cs té encara un llarg recorregut polític dins del panorama municipal. “Hi ha molta gent que aposta per les polítiques liberals, que en té confiança i que sap que tenim un projecte útil i valent, compromès amb el municipalisme i la defensa dels valors constitucionals i la democràcia liberal”, ha subratllat. Per això, en la Convenció s’ha posat molt èmfasi en l’aposta per fer “polítiques locals de quilòmetre zero, que tenen per únic objectiu millorar el dia a dia dels nostres veïns”. Ara, els regidors d’arreu del territori català i espanyol han de posar fil a l’agulla per “posar les bases del gran volum de feina que tindrem a partir d’ara”, sempre amb la ment posada que son “el partit de la gestió professional i eficient, com hem demostrat allà on hem governat”.

En aquest sentit, i davant de la percepció que el partit taronja podria estar en desintegració, González ha volgut llençar un missatge clar i contundent als terrassencs: “El nostre partit està molt viu, ple de talent, valentia, dignitat dels seus representants i responsabilitat“. La Convenció Municipalista ha comptat amb la presència del president del grup parlamentari de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, la secretària general del partit, Marina Bravo, el vicesecretari general, Edmundo Bal, i destacats representants municipalistes amb responsabilitat de govern en les ciutats més rellevants d’Espanya.

Convenció Municipalista amb la participació de representants de Ciutadans de Terrassa | Ciutadans

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa