Cs lamenta que s’hagi exclòs els veïns de la Taula sobre el futur del Parc de Vallparadís

Dimecres d’aquesta setmana es va celebrar la Taula de Vallparadís després de l’aprovació per unanimitat d’una proposta de resolució presentada pel Grup Municipal de Ciutadans el mes de febrer. Des de Ciutadans lamenten que aquesta primera trobada “se celebrés sense la participació de representants d’associacions de veïns”. La finalitat de la primera trobada de la taula era posar les bases per a l’actualització del Pla Director del parc per adaptar-lo als nous reptes i potencialitats que pot oferir un dels parcs urbans més grans de Catalunya i d’Europa. Gonzalo Díaz, representant de Cs a la Taula de Vallparadís, ha exposat que “és imprescindible fer partícip a la ciutadania de la redacció del Pla” i proposa centrar el debat en “les potencialitats que pot oferir el parc, les seves àrees de millora, la seva ampliació i la dinamització d’aquest motor natural de la ciutat”.

Díaz, que ha lamentat que Raúl Ibañez, regidor de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Terrassa, no hagi pres un paper preponderant en la presentació de propostes, ha emfatitzat la necessitat de “millorar la seguretat viària de la zona” per a “garantir un bon ecosistema entre els vianants i els vehicles de dues rodes com poden ser els patinets elèctrics o les bicicletes”. Per altra banda, el representant de Ciutadans Terrassa ha remarcat la voluntat d’avançar cap a un Parc que promogui “els usos culturals i educatius que la seva biodiversitat pot oferir”.

Finalment, Díaz ha expressat la seva voluntat que “tots els Grups Municipals arribin a amplis acords per dinamitzar Vallparadís” i proposa fer-ho “sense deixar els veïns al marge”, tal com recull la proposta que va presentar el partit taronja al mes de febrer del 2021 i que es va aprovar per unanimitat.

Nou comentari