MónTerrassa
Cs Terrassa acusa al govern de “deixar coses a mitges” en l’àmbit policial
  • CA

El grup municipal de Ciutadans Terrassa ha denunciat al ple extraordinari de seguretat celebrat aquest matí que l’equip de govern “deixa coses a mitges” en l’àmbit policial. I ha posat com exemple la implementació de recursos material, com tauletes electròniques, o la falta d’agents a la plantilla de la Policia Municipal. El grup ha presentat tres propostes de resolució, on han demanat la creació d’una Oficina d’afectats per ocupacions delinqüencials, millorar els recursos materials de la Policia Municipal, i eliminar la inseguretat dels espais públics. Cap de les tres quedaria aprovada.

“Aquest govern té tendència de deixar coses a mitges, de deixar-se l’últim pas”, ha etzibat la regidora i candidata a l’alcaldia, Isabel Martínez. “Tenen el consum de deixar coses en un calaix fins que un grup de l’oposició presenta una proposta on dóna a conéixer que alguna cosa s’ha quedat parada, i després corren ràpida a dir que ja està preparat”, posant com exemple la traçabilitat d’extrem a extrem de les denuncies. També ha criticat que l’augment de la plantilla de la Policia Municipal de Terrassa “no ha resultat ser l’augment que van anunciar”.

Ple extraordinari de Seguretat | Twitter Ajuntament de Terrassa

A més a més, Martínez també ha acusat el govern de “tractar com si l’enemic fossin els grups representats a l’Ajuntament, enlloc de combatre la inseguretat”, que ha considerat que és un tema cabdal que s’ha de tractar “amb respecte”.

Cs presenta tres propostes de resolució per a la millora de la seguretat

Cs Terrassa ha presentat tres propostes de resolució. La primera proposta és la millora dels recursos material de la Policia Municipal per a la tramitació de consultes i denúncies ja que “una de les queixes és l’espera a l’hora de ser atesos”, que “es produeix per la falta d’efectius personals”. La segons és la creació d’una Oficina d’afectats per ocupacions delinqüencials; i la última, eliminar la inseguretat dels espais públics. En aquest sentit, apunta que si la ciutat està més neta o “arreglada”, disminueix la sensació d’inseguretat. Cap d’aquestes tres quedaria aprovada.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a gener 24, 2023 | 12:58
    Ricard gener 24, 2023 | 12:58
    Per una vegada estic d'acord amb aquesta genteta. Cal deternir-los per racistes, i encara no hi han fet. La tasca policial està a mitges.
  2. Icona del comentari de: Anselm Segura a gener 25, 2023 | 10:40
    Anselm Segura gener 25, 2023 | 10:40
    Llàstima que aquest de Ciudadanos no sortiran ni un per que alegran la vista i l'orella

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa