MónTerrassa
Cs vol dotar de més recursos humans i materials a la Policia de Terrassa

Ciutadans vol dotar de més recursos humans i materials a la Policia Municipal de Terrassa. Així ho presentarà en una proposta de resolució que es debatrà en el pròxim ple municipal de novembre, amb la qual es vol habilitar una partida pressupostària extra per incrementar el nombre d’agents i, alhora, la compra de materials.

Ha estat la regidora i alcaldable de la formació taronja a la ciutat, Isabel Martínez, qui ha defensat que es convoquin “20 places de nova creació, així com sumar el nombre de places no cobertes amb la convocatòria del 2022 per a garantir més mitjans humans al cos de la Policia Municipal”. Aquest creixement de la plantilla “no pot consistir només en cobrir jubilacions o fer canvis per mobilitat interadministrativa, el creixement ha de ser net”, ha sentenciat.

En aquest mateix sentit, Cs vol que “s’adquireixin suports per les càmeres unipersonals dels uniformes de Policia Local de Terrassa adequats per la seva correcta utilització i que permetin la gravació efectiva de les actuacions policials, així com adquirir els cascs suficients perquè tots els agents de la ciutat que en precisin en puguin fer ús”.

Tres barris més perquè es reparin els carrers

Per altra banda, Martínez ha exposat una proposta de resolució per incloure barris com Can Parellada, Can Gonteres o Guadalhorce al pla municipal per reparar carrers. Aquest Pla Municipal es va fer públic a l’octubre, té un pressupost d’1.154.207 euros i inicialment va ser plantejat per vuit barris de la ciutat. “Amb aquesta proposta volem incloure els barris disseminats de Terrassa, incloent una dotació pressupostaria suficient per resoldre les mancances que tenen en inversions com el manteniment de voreres o panots aixecats a Can Gonteres i Les Torres de Can Parellada o la falta de pintura en la senyalització d’aparcaments i senyals de trànsit al barri de Guadalhorce”.

Finalment, el partit liberal proposa la instal·lació d’una pantalla de gran format per seguir els partits de la selecció a partir de vuitens de final i el refús a la derogació del delicte de sedició i del canvi en el delicte de malversació. Aquestes propostes se sumen a les ja anunciades per Ciutadans com són el suport a les llars bressol privades i fomentar i facilitar el voluntariat entre la gent gran de Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa