MónTerrassa
Matías Alonso: “A la Maurina hi ha gent que no va a la perruqueria ni a comprar per por”
  • CA
d

!--akiadsense-->

El president de la Comissió d’Interior del Parlament i Secretari General de Ciutadans (Cs), Matías Alonso, i els regidors del Grup Municipal de Cs a l’Ajuntament de Terrassa Javier González i David Aguinaga s’han reunit aquest matí amb veïns i comerciants de La Maurina per tractar temes de seguretat. La comitiva ha fet una passejada per diferents comerços del barri. Matías Alonso ha afirmat: “A La Maurina hi ha gent que no va a la perruqueria ni a comprar per por”.

El Secretari General de Ciutadans ha reblat que volien conèixer de primera mà quina era la situació real. I, a parer seu, a la Maurina hi ha un deteriorament exponencial de la convivència, amb un increment de la delinqüència i clans que fan el que volen. Per al diputat, hi ha sensació d’inseguretat al barri i no se surt al carrer a determinades hores perquè es tem que pugui passar alguna cosa greu. Matías Alonso també ha copsat que ho a queixes per la poca presència policial. “Quan els agents arriben els que generen els conflictes ja dormen… Hi ha inseguretat. I por a anar a treballar i que en tornar a casa els hi hagin ocupat el pis.”

Javi González i David Aguinaga han insistit en la inssguretat, i en un dels grans poroblemes: les ocupacions. Aguinaga ha ofert algunes xifres: 2.000 habitatges ocupats a Terrassa, i unes 5.000 persones que hi viuen. El regidor ha explicat que un 80 per cent son de grans tenidors i la resta de particulars

xx

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa