MónTerrassa
Creu Roja portarà les targetes moneder a casa de 4.600 famílies de Terrassa
  • CA
Unitat mòbil de la Creu Roja de Terrassa
Unitat mòbil de la Creu Roja de Terrassa | Creu Roja

!--akiadsense-->

El tinent alcalde de l’àrea de Serveis Socials, Noel Duque, ha transmès un missatge a través de les seves xarxes socials en què, entre d’altres temes, ha parlat sobre les beques menjador i les targetes moneder. “Des de l’Ajuntament volíem fer transferències a les famílies que tenen assignada una beca menjador, així com a les famílies que es troben en números vermells -masses, per desgràcia-, però des del Consell Comarcal i la Generalitat ens van dir que serien targetes moneder. No és la millor opció però ens van dir que arribarien ràpid i que les podríem repartir”, ha explicat el regidor de Tot per Terrassa.

Duque avança que està previst que les targetes arribin aquest dimecres. Un cop es disposin d’aquestes targetes, l’Ajuntament les repartirà gràcies a Creu Roja. S’ha habilitat una flota de vehicles per distribuir les més de 4.000 targetes a cada districte per evitar que les famílies s’hagin de desplaçar per la ciutat. Des del govern s’ha optat aquesta fórmula perquè s’ha considerat que fer anar a les famílies a una escola o centre cívic per recollir-les hauria estat contraproduent. En aquests moments, l’Ajuntament continua revisant la base de dades per assegurar-se que no hi hagi cap família que té assignada una beca que es quedi sense targeta perquè no figura en el llistat inicial.

D’altra banda, Duque ha explicat que aquelles famílies que no entren dins dels paràmetres d’ajuda de la Generalitat però que sí reben una ajuda íntegre des de l’Ajuntament de Terrassa, en aquest cas sí que es farà arribar un xec.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa