MónTerrassa
Un altre cop Vox Tarrasa, antifeixistes, CDR, Mossos i més Fairy a la Vella
Un altre cop Vox Tarrasa, antifeixistes, CDR, Mossos i més Fairy a la Vella
Un altre cop Vox Tarrasa, antifeixistes, CDR, Mossos i més Fairy a la Vella | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Un altre cop Vox Tarrasa, antifeixistes, CDR, Mossos i més Fairy a la Vella. Han tornat a estar protagonistes del cap de setmana. De la mateixa manera que ahir, els membres de la ultradreta espanyola han aixecat una carta al carrer Major. I una altra vegada, han aparegut grups antifeixistes i CDR i un altre cop els Mossos d’Esquadra s’han hagut de posar al mig. El que ha canviat és la quantitat de detergent utilitzat. Si ahir es va fer broma amb un pot de Fairy davant dels Mossos, avui el líquid ha estat més abundant.

!--akiadsense-->

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Volga a març 10, 2019 | 19:45
  Volga març 10, 2019 | 19:45
  Vergonya de l'Alcade que tenim a la ciutat Alfredo Vega, que dóna permís per fer un acte dels feixistes al costat d'un concert de Jazz. Per incompetent i cagat, Vega dimissió ja.
 2. Icona del comentari de: Feixistes a març 11, 2019 | 11:46
  Feixistes març 11, 2019 | 11:46
  L'alcalde accidental de Terrassa, Alfredo Vega, es nega a aplicar la voluntat majoritària del poble de Terrassa i penjar la pancarta de suport als presos polítics al balcó de l'Ajuntament tal i com va aprovar per majoria el Ple Municipal. En canvi, aquest mateix alcalde dona permís a un partit feixista per instal·lar una carpa al carrer Major, just al costat de la Plaça Vella on es feia un concert de Jazz. ARA JA SABEM LA MENTALITAT RETROGADA D’AQUEST ALCALDE NO VOTAT I DEL PSC.
 3. Icona del comentari de: Terrassenca a març 11, 2019 | 12:33
  Terrassenca març 11, 2019 | 12:33
  Detesto les idees de VOX, però sou vosaltres els que els hi esteu fent la campanya, totes aquestes accións de manifesta intolerància i violència verbal els empodera. No se si ho feu deliberadament o es per manca de "capacitats", però ben segur els hi esteu fent el joc.
 4. Icona del comentari de: Saul a març 11, 2019 | 17:15
  Saul març 11, 2019 | 17:15
  Tienes toda la razón, "Tarrassenca". No hay mayor desprecio que no hacer aprecio.
 5. Icona del comentari de: David a març 14, 2019 | 11:19
  David març 14, 2019 | 11:19
  No entenc el poder que les institucions i Mossos li donen a VOX que fa que per assistir al concert de la Plaça Vella (una jornada Lúdico-familiar) tinguessim que donar un tomb. Deixen que VOX pugui inclús modificar co hem de caminar els ciutadans per anar de un puesto a un altre. Si eras de VOX podies anar recte i despres passar al concert, la resta... A passar quasi d'amagat per altres carrers. Intorelable! No sé que serà lo següent! Quina Vergonya. Quina manera d'empoderar a la extrema dreta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa